banner
Siyaset

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, MAZBATASINI ALDI

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde ikinci kez seçilmesinin ardındanDinçer, İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve başladı. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ün..

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, MAZBATASINI ALDI
banner

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde ikinci kez seçilmesinin ardındanDinçer, İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve başladı. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ün de katılım gösterdiği törende belediye meclis üyeleri de mazbatalarını aldı.

‘YENİ BİR HEYECANLA HİZMET YOLCULUĞUNA BAŞLIYORUZ’

Aksaray halkına teşekkür eden Dinçer, “Aksaray’ımıza hizmet yolculuğuna başlıyoruz. Bu vesileyle bize desteklerini esirgemeyen, her zaman güvenen ve zor günümüzde yanımızda olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Büyük bir sorumluluk, çok onurlu ve şerefli bir görevi Cenab-ı Allah bize 2. dönemde de tekrar nasip etti. Bize düşen görev bundan sonra da 250 bin vatandaşımızın hepsini ayrı ayrı kucaklayarak hizmetlerimize devam etmektir. Vatandaşlarımız bilirler ki geçtiğimiz dönemde de Aksaray’ımızda elimizden gelen çaba ve gayreti sarf ettik. Adaletle hükmetmeye çalıştık. Referans kaynağımız adalet, gücümüzde vicdanımız oldu. Bu dönemde de aynı şekilde hareket edeceğimizi hemşerilerimize belirtmek istiyoruz” dedi.

‘AKSARAY’IMIZIÇOK DAHA GÜZELHALE GETİRECEĞİZ’

Aksaray’ı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek çalışmaların sürecini belirten Dinçer, “Aksaray’ımızın sorunlarını, yapılacak hizmetleri her zaman hemşerilerimizle istişare ettik. Bunların şimdi üzerine giderek ve bu sorunları çözerek Aksaray’ımızı daha güzel hale getireceğiz. Her zaman olduğu gibi yerel yönetim idaresi olarak şehrimizle ilgili her meselenin yakın takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Ayrıca tüm hemşerilerimizin de yaklaşmakta olan ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası