banner
Gündem

Aksaray Belediyesinden çocuklar için hafta sonu etkinliği

Aksaray Belediyesi, çocukların hafta sonu güzel vakit geçirebilmeleri için çocuk tiyatrosu ve müzikaline ev sahipliği yapacak. Her yaş grubundan vatandaşa yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi, bu hafta sonunda çocukların..

Aksaray Belediyesinden çocuklar için hafta sonu etkinliği
banner

Aksaray Belediyesi, çocukların hafta sonu güzel vakit geçirebilmeleri için çocuk tiyatrosu ve müzikaline ev sahipliği yapacak.

Her yaş grubundan vatandaşa yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi, bu hafta sonunda çocukların yüzünü güldürecek. Çocukların TRT Çocuk ekranlarında severek takip ettiği Kare Takımı ve Momo Akıllı Tavşan şarkılı orman müzikali iki gün sürecek.

Çocuklar ve gençler için yıl boyunca etkinliklerin yapıldığı Bilim Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek olan ‘Kare Takımı Oyunu’ 18 Mart Cumartesi günü, ‘Momo Akıllı Tavşan Şarkılı Orman Müzikali’ ise 19 Mart Pazar günü ücretsiz olarak çocukların beğenisine sunulacak. 3 seanstan oluşan oyunların ilk seansı saat 11.00’de, ikinci seansı saat 13.30’da, üçüncü seansı ise saat 15.30’da sahnelenecek.

Son günlerde ülke olarak yaşanan deprem felaketini çocukların hafızlarından silmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm çocukları hafta sonu Bilim Merkezi’ne davet etti.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası