banner
Spor

Aksaray Belediyespor başkanı Gümüşsoy’dan çağrı

GÜMÜŞSOY, “ŞAMPİYONLUK İÇİN HERKES TEK YÜREK OLMALI… HAYDİ AKSARAY ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?’ TFF 3. Lig 3. Grupta 52 puanla lider olan 68 Aksaray Belediyespor, ligin sonunda Şampiyonluk ipini göğüslemek..

Aksaray Belediyespor başkanı Gümüşsoy’dan çağrı
banner

GÜMÜŞSOY, “ŞAMPİYONLUK İÇİN HERKES TEK YÜREK OLMALI… HAYDİ AKSARAY ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?’

TFF 3. Lig 3. Grupta 52 puanla lider olan 68 Aksaray Belediyespor, ligin sonunda Şampiyonluk ipini göğüslemek için var gücü ile mücadelesini sürdürüyor.

Aksaray Belediyesinin imkanlarıyla şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı ekip, ligde kalan 10 maçını da kazanarak Aksaray’a ve taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyor. Ancak şampiyonluk için oldukça büyük bir desteğe ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor.

Aksaray Belediyespor ’un şampiyon olabilmesi için kentte yaşayan herkesin takıma sahip çıkması ve destek vermesi gerektiğini ifade eden Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy “Aksaray Belediyespor’umuz takım olarak çok iyi bir konumda. Grup lideriyiz ve mutlu sona ulaşabilmek için sadece 10 maç kaldı. Takımımızın şu anda maddi ve manevi çok büyük desteğe ihtiyacı var. İş insanlarımız, STK’larımız, taraftarlarımız başta olmak üzere 7’den 70’e herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Ele ele verirsek takımımıza ve şehrimize şampiyonluğu kazandırmış olacağız. Haydi Aksaray şimdi değilse ne zaman? Tüm hemşerilerimizi Aksaray Belediyesporumuza destek vermeye davet ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası