Asayiş

Aksaray emniyetinden kapsamlı denetim

aksaray”da ikinci dönem eğitim- öğretim yılının başlaması ile polis ekipleri okulların önünde ve çevresinde geniş çaplı denetimler başlattı. İl emniyet müdürlüğü asayiş Şube ekipleri, 2021-2022 eğitim- öğretim yılının ikinci yarısının..

Aksaray emniyetinden  kapsamlı denetim
banner

aksaray”da ikinci dönem eğitim- öğretim yılının başlaması ile polis ekipleri okulların önünde ve çevresinde geniş çaplı denetimler başlattı.

İl emniyet müdürlüğü asayiş Şube ekipleri, 2021-2022 eğitim- öğretim yılının ikinci yarısının başlamasıyla denetimlerini en üst seviyeye çıkardı.

 

denetİmlerde 308 personel ve 69 ekİp gÖrev aldi

 ekipler, kent merkezindeki okullar ve çevresindeki parklarda eş zamanlı denetimler gerçekleştirdi. uygulama çerçevesinde okul önleri ve yakınlarında, şüpheli araçlar ile servis araçları durdurularak kontrol edildi. ayrıca şüpheli kişilerin üstleri aranarak gbt ve hes kodu sorgulaması yapıldı. kent merkezindeki 87 okulda gerçekleştirilen denetimlerde 308 personel ve 69 ekip görev alırken, 28 öğrenci servisi ve sürücüsü denetlenmiş, kusurlu görülen 5 servis sürücüsüne de toplamda bin 904 lira cezai işlem uygulandı. denetimlerde bin 310 şahsın gbt uygulaması ve üst araması yapıldı.

 

hapİs cezasi 7 ŞÜphelİ yakalanarak gÖzaltina alindi

uygulamada silahla birden fazla kişi ile yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, tehdit suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Öğrenciler ve vatandaşlar, uygulamalardan memnun olduklarını belirterek, ekiplere teşekkür etti.  ekipler tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla denetimlerimizi gerçekleştirdik. denetimler esnasında tüm vatandaşlarımıza, öğrencilerimize ve servis şoförlerine maske, mesafe ve temizlik konusunda bilgilendirme yapılmıştır. vatandaşlarımızın geleceğimizin teminatı gençlerimizin huzur ve güven ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.” haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası