banner
Gündem

Aksaray için huzur ve güven uygulaması

Aksaray Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi. 180 personelin katıldığı denetimlerde 3 bin 402 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulanırken, araması olan 32..

Aksaray için huzur ve güven uygulaması
banner

Aksaray Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi. 180 personelin katıldığı denetimlerde 3 bin 402 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulanırken, araması olan 32 kişi kıskıvrak yakalandı.

İl genelinde huzur ve güven uygulamalarını sürdüren polis ekipleri, gerek yaya devriyeler gerekse de sabit noktalarda uygulama gerçekleştirdi.

3 BİN 402 KİŞİNİN GBT SORGUSU YAPILDI

Dolandırıcılık, hırsızlık, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suçlarından aranma kaydı bulunan 32 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 14 kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yapılan aramalarda 5 tabanca, 1 tüfek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Aksaray halkının huzur ve güvenliği için denetimlerin süreceği öğrenildi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası