banner
Gündem

Aksaray inşaat sektörü deprem gündemiyle ATSO’da toplanıyor

Türkiye’de 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili kapsayan ve yüzyılın afeti olarak değerlendirilen deprem nedeniyle birçok il teyakkuza geçerken, inşaat sektörünün uzmanları Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nda bir..

Aksaray inşaat sektörü deprem gündemiyle ATSO’da toplanıyor
banner

Türkiye’de 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili kapsayan ve yüzyılın afeti olarak değerlendirilen deprem nedeniyle birçok il teyakkuza geçerken, inşaat sektörünün uzmanları Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nda bir araya gelecek.

ATSO ev sahipliğinde 20 Mart Pazartesi günü yapılacak olan istişare toplantısına Aksaray Belediyesi İmar Müdürlüğü, Aksaray Müteahhitler Birliği, Aksaray Mühendisler Odası, Aksaray Mimarlar Odası, Aksaray Jeoloji Mühendisleri Odası, Yapı Denetim Firmaları ve sektör temsilcileri katılım göstererek bilgi alışverişinde bulunulacak.

Konuyla ilgili açıklamaya yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “Ülkemizin şubat ayının başında yaşamış olduğu ve 11 ilimizi kapsayan asrın felaketi, tüm şehirlerimizi etkilemiştir. AFAD tarafından her gün onlarca artçı depremler yaşandığı açıklanmakta ve hemen komşu ilimiz Kayseri’de depremler meydana gelmektedir. Aksaray olarak şu ana kadar yaşanan depremde Allah’a şükürler olsun ki herhangi bir can kaybı ve yıkım yaşamadık fakat bu Aksaray’da deprem olmaz anlamına gelmez. ATSO inşaat sektörü olarak depremin yaşandığı günden hemen sonra ilimizde fizibilite çalışmaları yapmaya başladık. Çalışmalarımız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul Kalkan, Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Güneş ve Meclis Başkan yardımcımız Mehmet Ali Alan koordinasyonunda gerçekleştirilmektedir. Sektörün uzmanları ile sürekli görüşüyor ve irtibatlar kuruyoruz. Bu istişare toplantılarının en kapsamlısını da 20 Mart Pazartesi günü Odamız ev sahipliğinde Aksaray Belediyesi İmar Müdürlüğü, Aksaray Müteahhitler Birliği, Aksaray Mühendisler Odası, Aksaray Mimarlar Odası, Aksaray Jeoloji Mühendisleri Odası, Yapı Denetim Firmaları ve sektör temsilcilerimizin katılımı ile istişare toplantımızda gerçekleştireceğiz. Toplantımızda ‘Aksaray’da inşaat sektörü olarak neler yapabiliriz?’ masaya yatıracak ve toplantı sonrasında basın açıklamasında bulunacağız. Bu yüzden toplantımızın şimdiden şehrimiz adına hayırlı geçmesini diliyor, ülkemizin bir daha deprem felaketi yaşamamasını temenni ediyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası