banner
Gündem

Aksaray Müftülüğünün seminerleri sürüyor

Aksaray il Müftülüğü tarafından yaz Kur’an Kurslarının etkinlik ve verimliliği konulu konferansı ve  2024 yılı vekaletle Kurban organizasyonu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. ‘YAZ KUR’AN KURSLARI GENÇ NESİLLER İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR..

Aksaray Müftülüğünün seminerleri sürüyor
banner

Aksaray il Müftülüğü tarafından yaz Kur’an Kurslarının etkinlik ve verimliliği konulu konferansı ve  2024 yılı vekaletle Kurban organizasyonu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

‘YAZ KUR’AN KURSLARI GENÇ NESİLLER İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ÖNEME SAHİP’

Aksaray İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi organizesinde düzenlenen program Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Veysel Işıldar, yaz Kur’an kurslarının geleceğimizin teminatı olan genç nesiller için çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Sonrasında Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi İshak Özgel, “Müddessir Suresi Bağlamında Yaz Kur’an Kurslarının Etkinlik ve Verimliliğinin Artırılması” konulu konferans verdi. Müddessir suresinin ilk 7 ayetinin herkese, özellikle de din eğitimi alanında görev yapanlara vermiş olduğu mesajlar üzerinde durdu.

‘VEKALETLE KURBAN KESİMİ HASSASİYETLE YAPILIYOR’

Konferans sonrası Diyanet İşleri Başkanlık Müftüsü Hayri Erenay ‘2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’  hakkında bilgilendirme yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV tarafından kurban kesim organizasyonunun hassasiyetle yürütüldüğünü ifade eden Erenay, vekaletle kurban organizasyonlarının da sadece ülkemizde değil dünya çapında büyük hayırlara vesile olduğunu hatırlattı. Erenay, bu denli büyük bir organizasyonun dünyanın farklı coğrafyalarındaki onlarca ülkede işinin ehli kişiler tarafından yapıldığını belirtti. Program, hediye takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası