banner
Gündem

Aksaray POMEM’den anlamlı destek

‘Kardeş Okul’ projesiyle çocuklar üşümüyor Aksaray Valiliği himayesinde başlatılan ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)tarafından geleneksel hale getirilen kampanya ile öğrencilere kışlık elbise..

Aksaray POMEM’den  anlamlı destek
banner

‘Kardeş Okul’ projesiyle

çocuklar üşümüyor

Aksaray Valiliği himayesinde başlatılan ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)tarafından geleneksel hale getirilen kampanya ile öğrencilere kışlık elbise hediye edildi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu;  POMEM Müdürü Niyazi Turgay’ın eşi Aysun Turgay, POMEM öğrencileri ile birlikte merkez Atatürk İlkokulu ile merkeze bağlı Armutlu Köyü ilkokulunu ziyaret etti. Aksaray POMEM’de eğitim gören kadın polis adayı öğrencileri kampanyaya destek sağlayarak kışlık kaban, bot ve çeşitli hediyeler aldı. Alınan giysiler, Atatürk İlkokulu ile merkeze bağlı Armutlu Köyü ilkokuluna yapılan ziyaretin ardından belirlenen öğrencilere verildi.

Okul idareci ve öğretmenleri ile bir süre görüşen Emine Aydoğdu, Atatürk İlkokulunda öğrenci velilerine yönelik açılan meslek edindirme kurslarını ziyaret etti. Kurslara katılan kadınlarla görüşerek bir süre sohbet eden Aydoğdu, velilerin ekonomik olarak aile bütçesine katkı sağladıkları halı dokuma atölyesini ziyaret etti. Turgay POMEM öğrencileri ile birlikte kampanya kapsamında alınan giysileri öğrencilere hediye eden Aydoğdu, kampanya destek sağlayan polis adaylarını tebrik etti.

Aydoğdu, daha sonra beraberindeki heyet ile merkeze bağlı Armutlu İlkokulunu ziyaret etti. POMEM’in düzenlediği ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında okula kazandırılan kütüphaneyi gezen Aydoğdu, polis adayları ile birlikte sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet edip başarı dileklerini iletti.

Proje kapsamında 6 okulun daha belirlendiği öğrencilere kışlık bot, kaban ve gıda yardımı yapılacağı bildirildi. (Haber Bülteni)

 

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası