banner
Gündem

Aksaray Protokolünden ’23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’ Mesajları

‘23 Nisan dünyadaki tek Çocuk Bayramıdır’ Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Kumbuzoğlu mesajında şu sözlere..

Aksaray Protokolünden ’23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’ Mesajları
banner

‘23 Nisan dünyadaki tek Çocuk Bayramıdır’

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kumbuzoğlu mesajında şu sözlere yer verdi; “ 23 Nisan, istiklal aşığı Aziz Türk Milletinin, şehitlerin canı, gazilerin kanı ile yurt edindiği Anadolu’ya ne pahasına olursa olsun tutunmasıdır. Hem de Birinci Dünya Savaşı’ndan yenik ayrılmış, orduları terhis, tersaneleri, başkenti işgal edilmiş bir milletin yokluklar içinde “ya istiklal ya ölüm” diyerek başlattığı mücadelenin adıdır. Türk Milleti, bundan 104 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milleti yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ sözüyle yola çıkmış ve Milli Mücadeleyi başlatmıştır. Tarihinde esaret yüzü görmemiş ve ölümü esarete tercih etmiş kahraman Türk milleti de onunla birlikte yeni bir devlet kurmak için sarsılmaz iradesini bir kez daha ortaya koymuştur.İlk olarak, 23 Nisan 1920’de milli iradenin tecelli edeceği TBMM’yi açıp “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” diyerek, Anadolu’da gözü olanlara net bir mesaj verdiler. TBMM’nin açılmasıyla birlikte milli mücadelenin de seyri değişti. O gün bugündür, hakimiyet kayıtsız şartsız aziz milletimize aittir. Bu hakikat hiçbir vesayete boyun eğmeden, ilelebet de böyle devam edecektir. Milletimizin hususiyle en zor zamanlarında ortaya koyduğu Kuvayı Milliye Ruhu, dünyadaki tüm mazlum milletlere de örnek teşkil etmiş ve onları cesaretlendirmiştir. Milletimiz her vesileyle kendi iradesinin üstünde bir güç tanımadığını güçlü bir şekilde ispatlamıştır. Türkiye Yüzyılı’na girdiğimiz bu asırda, yerli ve milli sanayisi ile bölgesinde güç sahibi olan ülkemiz dünyada da sözüne itibar edilen saygın bir arabulucu konumundadır. Tüm bunlar demokrasiye olan inancımızın ve milletimizin azminin bir sonucudur. Aksaray da Milli Mücadele tarihinde müstesna bir yere sahiptir. İstiklal Harbi sırasında askerlerimize ekmek ve erzak temini için kurulan Azm-i Milli Un Fabrikası şehrimizin gurur abidesi ve kahramanlık nişanesidir. 23 Nisan aynı zamanda, dünyadaki tek Çocuk Bayramıdır. Bütün çocuklar masumdur, haksızlık, kötülük bilmezler. Gülmek, onlar için var edilmiştir sanki. İşte onun için, bayram en çok da onlara yakışır. Onların yüreğinin denizlere kıyısı vardır. İnsana tarifsiz bir ferahlık verirler. Tüm dünya çocuklarına böyle bir bayramı armağan etmek de Gazi Mustafa Kemal’e nasip olmuştur. Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Emanetlerini canımızdan aziz bilip kıyamete kadar devletimizin payidar, milletimizin bahtiyar olması için var gücümüzle çalışacağız. Al bayrağın gölgesi üzerimizde daim olsun. Hep birlikte daha nice yüzyıllara.” (Haber Bülteni) 

‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz’

Aksaray Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Hüseyin Altınsoy, TBMM’nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milli iradenin kalbi, bağımsızlık savaşımızın taşıyıcısı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104’üncü yılını kutlayan Milletvekili Altınsoy mesajında;“TBMM’nin 104. açılış yıldönümünü, millet ve devlet olarak her yıl olduğu gibi büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. 23 Nisan 1920 tarihinde Meclis’in açılmasıyla, millet egemenliğine dayanan yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Kadim Türk milletinin asla yenilmeyeceği ve esaret altında yaşamayacağı tekrar tescil edilmiştir. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere millet olarak atalarımızdan aldığımız bu mirasa sahip çıkmaya, şanlı bayrağımızı daha yükseklere çıkartmaya kararlıyız.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da hedef olarak belirlediği gibi ülkemizi ve milletimizi daha parlak bir geleceğe taşıyacağız.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan TBMM’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum”sözlerine yer verdi. (Haber Bülteni)

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi; Meclis’in kuruluşu, istiklâl ve istikbâl mücadelesini “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla sürdüren milletimizin vatan ve bayrak sevgisinin timsali, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin ispatı, özgürlüğümüzün güvencesidir. Bugün 104. yılını idrak etmenin gururunu yaşadığımız 23 Nisan 1920, milli iradeyi her türlü gücün üstünde tutan milletimiz için, milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir gücün, hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır. Milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurulduğu günden bu yana, milletimizin huzur, refah ve barış içinde yaşaması, ülkemizin daha müreffeh hale gelmesi için ilk günkü heyecan ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir ve istikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışmalarını sürdürecektir. Çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlık olarak gören Milletimiz ile birlikte en büyük arzumuz, çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektir. Tüm dünya çocuklarıyla el ele kutladığımız 23 Nisan Çocuk Bayramı, milletimizin çocuklara verdiği değerin en güzel tezahürüdür.  23 Nisan 1920 ruhunu, kardeşlik ve beraberlikle yoğrulan mücadele azmini çocuklarımız, gençlerimiz çağın gerektirdiği bilgiyle buluşturacak, hedeflerimize ulaştıracaklardır. Bu duygularla, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i, İstiklâl Harbimizi sevk ve idare eden ilk Meclis’teki tüm milletvekillerini, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 104. Kuruluş yılı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “TBMM, Türk milletinin alın teri, göz nuru, cepheden cepheye verdiği kurtuluş mücadelesinin ilelebet yaşayacak iradesinin mümtaz bir yansımasıdır. Meclisimiz kahraman, Gazi ve aynı zamanda milli iradenin tecelli ettiği şeref ve onur mekanıdır” dedi.

Açıklamalarında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kaşlı, “Türkiye’mizin aşılamayacak ve aşındırılamayacak müessir gücü milli birlik ve kardeşliğidir. TBMM’nin 23 Nisan 1920’de açılması yakın tarihimizdeki en büyük stratejik ve milli atılımlardan birisidir. Bu tarihten sonra söz ve karar bizzat ve bilfiil Türk milletine geçmiştir. Milli Mücadele’nin şaşmaz yol haritası Gazi Meclis’in sarsılmaz kararlılığıyla çizilmiştir. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu gerçeği İlk Meclis’in manevi ruhunda tecelli ve temerküz etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu iradesi Meclisi’mizin kutlu çatısı altında yeşermiş ve yükselmiştir. Unutmayalım ki, TBMM hem Gazi hem de kahramandır.   Hiç kuşku yoktur ki, TBMM Türk milletinin ta kendisi, demokrasinin, milli birliğimizin, istiklal haklarımızın, istikbal haysiyetimizin ebedi güvencesidir. TBMM’nin 104’üncü açılış yıl dönümüyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı yürekten kutluyorum. TBMM’in ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, İlk Meclis’in saygın mebuslarına, ebediyete irtihal etmiş bütün milletvekillerine, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, şu an hayatta olan eski veya yeni tüm milletvekillerimize uzun bir ömür diliyorum” diye konuştu.

‘Türkiye’miz çocuklarımızın omuzlarınızda yükselecektir’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer, 23 Nisan 1920 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözü ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer mesajının devamında “Millet olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve kıvançla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Cumhuriyetimizi emanet etmiş ve bu anlamlı günü çocuklara bayram olarak hediye etmiştir. Çocuklarımızın bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağına inancımız tamdır. Türkiye’miz gelecekte güçlü,  müreffeh ve lider ülke konumuna geleceğimizin teminatı çocuklarımızın omuzlarınızda yükselecektir. Aynı zamanda Kurtuluş Savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. Ülkemizin o günlerde içinde bulunduğu her türlü güç ve olumsuz şartlara rağmen kurulan meclisimiz, vatan sevgisinin birlik ve beraberliğin, hür yaşamanın en güzel timsali olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, aramızdan ayrılan şanlı gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan bütün çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

‘Amacımız, çocuklarımıza güçlü bir ülke bırakmaktır’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ilişkin bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Başkanı Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Büyük Millet Meclisi; demokrasinin, milli iradenin, milli egemenliğin bir tecelligahı olarak 23 Nisan 1920 tarihinde açılmıştır ve bugün 104. Yıldönümünü kutlamaktayız. Gazi Meclisimizin açılışı kadim Türk tarihinin önemli bir dönüm noktası olmuştur. Türk’ün bileğinin bükülemeyeceği ve asla esaret altında yaşamayacağı tescillenmiştir. 23 Nisan, işgale uğramış bir ülkenin evlatları, vatanı, bayrağı ve imanına müdahale söz konusu olduğunda dünyanın en büyük ve güçlü ordulara karşı nasıl bir zafer kazanacağını tüm dünyaya haykırdığı bir tarihtir. Bu ülkenin insanları, hürriyet ve bağımsızlığa kasteden düşmanlara karşı eşi benzeri görülmemiş destansı bir mücadele vererek dünyaya adını altın harflerle yazdırmıştır.”

‘HÜKÜMETİMİZ, 2053 VE 2071’E EMİN ADIMLARLA DOĞRU YÜRÜYOR’

23 Nisan 1920’nin, çocuklarımızın bayramı olmanın yanı sıra milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını temsil ettiğini vurgulayan Başkan Aktürk, “Bugün güçlü demokrasimiz ile geleceğe güven içinde bakan ve güzel ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltme hedefini amaçlayan hükümetimiz, 2053 ve 2071’e emin adımlarla doğru yürüyor. Amacımız, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek ve güçlü bir ülke bırakmaktır. Bunun için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet yolunda gece-gündüz demeden çalışıp, üretiyor ve bunlara karşı olanlarla mücadele ediyoruz. Bu duygularla başta Türkiye Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadele kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyor; aziz milletimiz ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularla kutluyorum” dedi. (Haber Bülteni)

‘23 Nisan’ın 104. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız’

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız” diyen Karataş, yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu güzel günü birlikte kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, istiklâl mücadelemizin dönüm noktası olmuş, milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle istiklâl mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; Kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve en büyük hedefimizdir. Bize bu bayramı hediye eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Çocuklarımızın ve tüm Aksaray’lı hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” (Haber Bülteni)

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü coşkuyla selamlıyoruz.”

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Belgemen mesajında şu ifadelere yer verdi:Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı özel bir günü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanırken, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü coşkuyla selamlıyoruz.

Bugün, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızın haklarını ve özgürlüklerini ön planda tuttuğumuz bir gün. Onların eğitim, sağlık ve mutlulukları için çalışmalarımızı sürdürmek, ülkemizin en büyük görevidir. Bugün, çocuklarımıza olan sevgimizi, saygımızı ve değerimizi bir kez daha vurgulayarak, onların her türlü hakka sahip olmaları ve en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi belirtmek istiyoruz.

23 Nisan, aynı zamanda ulusal egemenliğin ve bağımsızlığın önemli bir simgesidir. Bu özel günde, ulusumuzun birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, geleceğe umutla bakmamız gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü, daha adil ve daha huzurlu bir dünya bırakmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Bugün, tüm çocuklarımızın sevgi, mutluluk ve başarı dolu bir geleceğe sahip olmalarını diler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.” dedi.

 

‘23 Nisan bağımsızlık İdealinin mihenk taşıdır’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 104’üncü kuruluş yıl dönümüne erişmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yazılı bir basın açıklamasıyla kutladı.

23 Nisan 1920’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde TBMM’nin kurulduğunu ve egemenliğin millete ait olduğunun tescillendiğini ifade eden Rektör Arıbaş, 23 Nisan’ın bağımsızlık idealinin, birlik ve beraberliğe olan inancın ve kendi iradesiyle kendi geleceğini şekillendirme iradesinin mihenk taşı olduğunu iletti. Türkiye’nin ve aziz milletin tarihinde asil bir ruhu temsil eden bu müstesna dönüm noktasının, dün olduğu gibi bugün de zihinleri inşa eden bir ilham kaynağı olduğuna dikkat çeken ASÜ Rektörü, “23 Nisan bir milletin kendi iradesiyle tüm zorlukların üstesinden gelebileceğinin göstergesidir. 23 Nisan adanmış bir milletin tüm karanlıkları aydınlığa çevirebileceğinin nişanesidir. 23 Nisan iman ve azimle dolu bir milletin tarihi yeni baştan yazabileceğinin timsalidir” dedi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin açıldığı günü çocuklara armağan ettiğini ve bunun tüm dünyada yeni nesillere duyulan güvenin emsalsiz bir yansıması olduğunu kaydeden Prof. Dr. Alpay Arıbaş, şöyle devam etti: “Gazi Meclis her daim Türkiye’mizin ve milletimizin gelişmesi, büyümesi ve yükselmesi için gayret göstermiştir ve göstermektedir. Yarınlarda çocuklarımız güçlü Türkiye’nin ve büyük milletin ikbal inşasının mimarları olacaklar. Bizlerin temel amacı sorgulayan, araştıran, kendine güvenen, dünü, şimdiyi ve geleceği iyi okuyabilen ve geniş bakış açısına sahip olabilen nesiller yetiştirmektir. Bu noktada çalışmaya, üretmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Biz çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyoruz, onlara sonsuz güveniyoruz.”

ASÜ Rektörü, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “TBMM’nin 104’üncü yıl dönümünü büyük bir gururla, onurla ve iftiharla kutluyor, günü bu milletin aziz evlatlarına armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyoruz.” (Haber Bülteni)

‘23 Nisan ulusun, egemenliğini kendi eline aldığı en mutlu gündür’

Aksaray Barosu Başkanı Av. Ferit Köse 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Köse yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bugün; hem kurtuluş savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdecisi olmuştur. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, ulusal egemenliğimizin tescillendiği gün olan 23 Nisan’ın, geleceğin umudu olan çocuklarımıza armağan edilmesi, onlara duyulan sonsuz güveni göstermektedir.Ulusumuzun en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. Ulusun, egemenliğini kendi eline aldığı bu mutlu günde, tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkma iradesi içinde görmenin gurur ve huzuru içindeyiz.  Bu duygularla, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Meclisimizde kuruluşundan itibaren hizmeti geçen tüm büyüklerimizi ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası