banner
Gündem

Aksaray protokolünden ramazan mesajları

‘Ramazan-ı şerifi eşsiz bir nimet, emsalsiz bir imkândır’ Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, ramazan ayını tebrik ederek; “Huzur ve bereketin müjdecisi, sonsuz ikramların habercisi Ramazan-ı Şerifin manevi iklimine giriyoruz. Hayatımıza sayısız..

Aksaray protokolünden ramazan mesajları
banner

‘Ramazan-ı şerifi eşsiz bir nimet, emsalsiz bir imkândır’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, ramazan ayını tebrik ederek; “Huzur ve bereketin müjdecisi, sonsuz ikramların habercisi Ramazan-ı Şerifin manevi iklimine giriyoruz. Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi on bir ayın sultanı Ramazan ayını idrak edecek olmanın huzuru içerisindeyiz” dedi.

Birik ve beraberlik vurgusu yapan Aydoğdu; “Ramazan, sıkıntılarımızı rahmetiyle sarıp sarmalamaya, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, kalplerimize muhabbet, hanelerimize huzur, gönüllerimize safa olmaya geliyor.  Kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı manevi bir atmosfer ve Yüce Allah’ın bizlere lütfettiği büyük bir nimet olan ramazan ayını, yorulan ruhlarımızı teskin etmek, bunalan gönüllerimize inşirah vermek, özümüze ve fıtratımıza yönelerek hayatımızın iman, kulluk ve güzel ahlak ekseninde muhasebesini yapmak, Rabbimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızı hatırlamak için ramazan-ı şerifi eşsiz bir nimet, emsalsiz bir imkân bileceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket iklimi ramazan ayının; birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma içerisinde kardeşliğimizin pekiştiği bir ramazan olması temennisiyle; kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve tüm Müslümanlara hayırlar getirerek yeryüzünün selamet ve sekinetine, bütün insanlığın huzuru ve iyiliğine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Sağlık, sıhhat, afiyet, hürriyet ve istiklal içerisinde nice ramazanlara kavuşmak dileğiyle Sevgili hemşerilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. (Haber Bülteni)

Kaşlı’dan ramazan mesajı

Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Ramazan, yardımlaşma, dayanışma, hatırlama ve gönül alma gibi duyguların en üst seviyede yaşandığı mübarek bir aydır” dedi.

Türk-İslam medeniyetinin ahlak ve asaletini bu mübarek ayda en güzel şekilde sergilemek gerektiğini ifade eden Kaşlı; “Aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin ve Aksaraylı hemşehrilerimin Ramazan-ı Şerif-i mübarek olsun. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte toplumumuzda birlik ve beraberlik duyguları daha da güçleniyor. Bu mübarek ay, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmemize, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı daha da arttırmamıza vesile olur inşallah. Fitrelerimizle, zekatlarımızla, sadakalarımızla ihtiyaç sahibi insanlarımızın elinden tutmak, dualarını almak, paylaşmanın ve bölüşmenin müthiş hazzına hep birlikte mazhar olmak şükür borcumuz, maddi sorumluluğumuzdur. Allah’tan insanlığın barış ve huzur içinde yaşamasını niyaz ediyor, tutacağımız oruçların, yapacağımız ibadet ve duaların kabulünü diliyorum” dedi.

Açıklamalarında İsrail’in Gazze katliamına dikkat çekerek biran önce bu katliamın durdurulması için gerekli girişimlerin tüm dünyada atılması gerektiğini ifade eden Kaşlı; “Türkiye ve tüm İslam ülkeleri ortak iradeyle kenetlenip; dökülen kanların durması, Gazze yıkımının sonlanması için adımlar atmalıdır. Ramazan ayı münasebetiyle temel insani ihtiyaçların temini için harekete geçilmeli. Ramazan ayının bereketiyle Filistin halkının gözyaşları silinmelidir. Bu ramazan ayında zulmün son bulduğu, adil ve hakkaniyetli münasebetlerin çok olduğu, barış, refah, istikrar ve huzurun kol gezdiği bir dünyaya ulaşmayı diliyorum” diye konuştu. (Haber Bülteni)

‘Ramazan merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır’

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Karataş yayınladığı mesajında şu sözleri söyledi: “Rahmet bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın sultanı ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, inananların kendi içerisinde muhasebe yaptığı, nefsini terbiye ettiği ve sonunda da bayrama eriştiği önemli bir aydır. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı mukaddes bu ay, hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Rahmeti, bereketi ve sevabı bol olan bu ayda, aramızdaki kırgınlıkları, dargınlıkları sona erdirmeli, başta yoksul ve muhtaçlar olmak üzere paylaşmayı, yardımlaşmayı, hoşgörüyü ve kardeşliği en üst düzeye çıkarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Aksaraylı hemşerilerimiz olmak üzere, tüm Türk ve İslam âleminin ramazan ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.” (Haber Bülteni)

 

MHP adayı İrfan Çıtak’tan ramazan ayı açıklaması

Türk-İslam aleminin ve Aksaray halkının ramazan ayını tebrik eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak; “Tüm vatandaşlarımızın bereket, huzur ve rahmet ayı olan ramazan ayını tebrik ediyorum. Rabbim hanelerinizden bereketi, dillerinizden duayı eksik etmesin” dedi.

Ramazan ayının tüm dünyaya huzur getirmesini dileyen Çıtak; “Tutulan oruçlar, bağışlanmak içir açılan eller, dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız mübarek bir dönemdeyiz. Bolluk ve bereket pınarlarının coşkulu bir şekilde aktığı, manevi hazzın milletimizi sarıp sarmaladığı, aynı zamanda yardımlaşmanın ve dayanışmanın eşsiz lezzetine varıldığı mübarek ramazan ayına kavuşmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Gazze’de yaşanan katliamlar, İsrail’in insanlık dışı uygulamaları nedeniyle dünyanın huzuru kaçmıştır. Geceye sabredene gündüzü bahşeden, hikmetinden ve rahmetinden sual olunamayacak Yüce Allah mazlum gönüllerin yar ve yardımcısı olsun. Bu katliam artık son bulsun. Ramazan ayının, toplumsal önemi her geçen gün biraz daha artan dostluk ve kardeşliğin, barış ve huzurun bir vesilesi olmasını ve tüm cihanda zulmün son bulmasına vesile olmasını diliyorum” dedi. (Haber Bülteni)

‘Kendimizi manevi olarak yenilemeliyiz’

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ramazan ayının gelmesiyle kutlama mesajı yayımladı. Karacaer mesajında şu ifadelere yer verdi;“Kıymetli hemşehrilerim, ramazan ayının başlamasıyla birlikte, kendimizi manevi olarak yenilemek, kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmak ve daha iyi bir insan olma yolunda adımlar atmamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Bu ay, kendimizi tanıma ve geliştirme fırsatı sunar. İbadetlerimizi artırarak, nefsimizin kötü arzularını dizginleyerek, daha sabırlı, daha hoşgörülü ve daha merhametli birer Müslüman olmak için çaba sarf etmeliyiz. Son olarak, bu kutsal ayın bizlere sağladığı tüm fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğimize, Rabbimizin rahmeti ve bereketiyle dolu bu ayı en güzel şekilde geçireceğimize olan inancımı ifade etmek isterim. Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ay geçirmenizi temenni ederim. Selam ve dua ile…”dedi. (Haber Bülteni)

‘Ramazan ayının heyecanını yaşıyoruz’

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, ramazan ayının gelmesiyle kutlama mesajı yayınladı. Belgemen mesajında şu ifadelere yer verdi;“Bugün bir kez daha ramazan ayının heyecanı ve coşkusuyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, ramazanın bereketiyle dolu günlerin başlangıcını kutluyorum. Ramazan, sadece bir oruç ayı değil, aynı zamanda manevi bir yolculuktur. Bu ay boyunca ibadetlerimizi artırarak, dua ve zikirle Rabbimize yaklaşır, nefsimizi terbiye ederiz. Sabahın erken saatlerinde sahur sofralarında bir araya gelerek, gün boyu oruç ibadetimizi yerine getirir, akşam olunca iftar sofralarında bir araya gelerek bu kutsal ayın bereketini paylaşırız. Ramazan, bize birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bir zaman dilimidir. Açlık ve susuzlukla mücadele ederken, aynı duyguları paylaşmanın verdiği dayanışma ve kardeşlik duygusu, toplumumuzu güçlendirir, bizi birbirimize daha da yakınlaştırır. Ancak ramazan sadece oruçla sınırlı değildir. Bu ay, iyilik ve yardımlaşma ayıdır. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek, komşularımızı ziyaret etmek, sevdiklerimizle paylaşmak, bu ayın ruhuna uygun davranışlardır. Bu vesileyle, bu mübarek ayı fırsat bilerek, toplumumuzdaki yardıma muhtaç insanlara destek olmalı, onların acılarını hafifletmek için elimizden geleni yapmalıyız. Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ay geçirmenizi temenni ederim. Selam ve dua ile.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası