banner
Gündem

Aksaray Spor Lisesi bir yıllık ERASMUS+ projesini tamamladı

Aksaray Spor Lisesi , “EAT HEALTY, KEEP ACTIVE, BE AWARE!” ( SAĞLIKLI BESLEN, AKTİF KAL, FARKINDA OL!) isimli, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir yıllık ERASMUS+ Projesini tamamladı. Proje kapsamında..

Aksaray Spor Lisesi bir yıllık ERASMUS+ projesini tamamladı
banner

Aksaray Spor Lisesi , “EAT HEALTY, KEEP ACTIVE, BE AWARE!” ( SAĞLIKLI BESLEN, AKTİF KAL, FARKINDA OL!) isimli, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir yıllık ERASMUS+ Projesini tamamladı. Proje kapsamında Polonya’da bir Spor Lisesi’ne giden 6 öğrenci ve 2 refakatçi öğretmen 5 gün boyunca çeşitli etkinliklere katıldı ve akranlarıyla paylaşımlarda bulundu. Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde ise 6 öğretmen kurs faaliyetine katıldı. Ekim ayının sonunda ise yurtdışından gelen uzman Andrew Thomas Critchlow Aksaray Spor Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilere yönelik sürdürülebilir çevre konusunda seminer vererek çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası