banner
Gündem

‘Aksaray Teknoparkta önemli çalışmalar yapılıyor’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasını ziyaret etti. Arıbaş ve beraberindeki ASÜ heyeti ilk olarak Fabrika Direktörü Prof. Dr. Ulf Rease ile bir..

‘Aksaray Teknoparkta önemli çalışmalar yapılıyor’
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasını ziyaret etti.

Arıbaş ve beraberindeki ASÜ heyeti ilk olarak Fabrika Direktörü Prof. Dr. Ulf Rease ile bir araya geldi. ASÜ olarak yeni dönemde sanayi odaklı bir büyüme stratejisi izlediklerini ve bu kapsamda üretime dair çalışmalara ağırlık verdiklerini dile getiren Rektör Arıbaş, endüstri ile akademinin bütünleşmesinin önemine dikkat çekti. Sanayicileri ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerde iş birliği içinde yapılabilecekleri paylaştıklarını ifade eden Rektör Alpay Arıbaş, “Üretime ve somut ürüne dönük ekosistem kurma gayretlerimiz etkili bir şekilde ilerliyor. Fabrikaların üretim bilgisi ile üniversitenin akademik birikimini bir araya getirme ve toplam refaha katkı sunabilecek yeni projeler ortaya koyma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Aksaray Teknoparkta bu kapsamda önemli çalışmalar yapılıyor” dedi. Ziyaretin devamında fabrikadaki üretim alanları gezildi. Entegre Fabrika Yönetim Grup Müdürü Davut Belen, sıfır noktasından başlayarak bir kamyon üretmenin tüm süreçlerini uyulama alanlarında anlattı.

ASÜ Rektörü Arıbaş, misafirperverlikleri münasebetiyle Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası yöneticilerine teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası