banner
Gündem

‘Aksaray’a yenilikçi birçok proje kazandırdık’

DİNÇER; ‘MODERN KENT KİMLİĞİNE YAKIŞACAK PROJELER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehre modern kent görünümü kazandırmak için hayata geçirdikleri‘Kapalı Pazar’ alanlarında, pazar esnaflarına ve vatandaşlara konforlu alışveriş..

‘Aksaray’a yenilikçi birçok proje kazandırdık’
banner

DİNÇER; ‘MODERN KENT KİMLİĞİNE YAKIŞACAK PROJELER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehre modern kent görünümü kazandırmak için hayata geçirdikleri‘Kapalı Pazar’ alanlarında, pazar esnaflarına ve vatandaşlara konforlu alışveriş keyfi sunulduğunu söyledi.

Vatandaşların ve pazar esnafının temiz, nezih ve konforlu ortamlarda iklim şartlarından etkilenmeden alışveriş yapması için şehir genelindeki birçok semt pazarlarında çalışma yaptıklarını aktaran Dinçer, 4 farklı semt pazarını modern hale getirdiklerini belirtti.

İnsan odaklı çalışmaların hayata geçirilmesi için yenilikçi birçok proje ortaya koyduklarını vurgulayan Dinçer, Kapalı Pazar alanları projesi için ilk olarak Cumhuriyet ve Yunus Emre Mahallelerinin kesişme noktasına kapalı semt pazarı ve çok amaçlı sosyal tesis yapımı ile başladıklarını aktardı.

Pazar esnafı ve vatandaşların isteği üzerine Taşpazar Mahalle’sinde Perşembe Pazarı olarak adlandırılan Pazar Alanı’nı Hacılar Harmanı ve Selçuklu Mahallelerinin kesişme noktasında modern bir şekilde inşa ettiklerini söyleyen Dinçer, Kurtuluş Mahalle’sinde yaptığı ziyarette mahalle sakinlerinin talebi üzerine Kurtuluş Pazar alanında da çalışma başlatıldığını ve uzun yıllar hizmet veren ve kullanışlılığını kaybetmiş olan Kurtuluş Semt Pazarı’nı baştan aşağı yenilediklerini belirtti.

Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları bir diğer pazar alanı olan Cuma Pazarını yenilediklerini aktaran Dinçer; Şifahane, Şamlı, Hassas, Nakkaş ve Zafer Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara hizmet verebilecek kapasiteye uygun olarak hayata geçirilen Cuma Kapalı Semt Pazar alanının 3 bin 300 metrekarelik kapalı alanı bulunduğunu aktardı.

Dinçer; yapılan çalışma ile daha kullanışlı ve daha modern görünüme kavuşturulan Cuma Semt Pazarının çatısında da enerji üretilmesi amaçlanarak GES kurulumuna uygun olarak dizayn edildiğini ifade etti.

Kapalı Pazar alanlarında alışveriş yapan esnaflar ve vatandaşlardan olumlu dönütler aldıklarını belirten Dinçer, “Şehrimiz Orta Anadolu’da en hızlı gelişen ve büyüyen şehirlerarasında yer alıyor. Bu sebeple ihtiyaçlarda her geçen gün farklılaşıyor. Bizlerde bu gelişimi göreve geldiğimiz ilk günden itibaren takip etmeye çalıştık. 5 yıllık görev sürecimiz içerisinde yenilikçi birçok proje kazandırdık. Kapalı Semt Pazarları da bunlardan biridir. Kapalı semt pazarlarımız Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza iklim şartlarından etkilenmeden modern temiz ve konforlu ortamlarda alışveriş yapma imkanı sunuyoruz. Kapalı Semt Pazarlarımıza yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızdan çok güzel dönüşler alıyoruz. Vatandaşlarımız, yağışlardan etkilenmeden alışveriş yapabiliyorlar. Vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi bizleri de mutlu ediyor. Yeni dönemde de insan odakları projeler üretmeye vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte çalışmalar yapmaya hazırız”dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası