banner
Asayiş

Aksaray’da 9 milyon 830 bin kaçak makaron ele geçirildi

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar sonucu bir tıra düzenlediği operasyonda 9 milyon 830 bin makaron ele geçirdi. Makaronların piyasa değerinin 2.5 milyon olduğu öğrenildi. İl..

Aksaray’da 9 milyon 830 bin kaçak makaron ele geçirildi
banner

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar sonucu bir tıra düzenlediği operasyonda 9 milyon 830 bin makaron ele geçirdi. Makaronların piyasa değerinin 2.5 milyon olduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente tır ile bandrolsüz ve gümrük kaçağı makaron getirileceği bilgisine ulaştı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından S.Ö. idaresindeki tır, Aksaray -Adana karayolunda durduruldu. Yapılan aramalarda piyasa değeri 2,5 milyon lira olan kaçak 9 milyon 830 bin makaron ele geçirildi. Tır sürücüsü S.Ö. gözaltına alındı. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası