banner
Gündem

Aksaray’da 94 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Aksaray’da 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 476 okulda 94 bin öğrencinin karne almasıyla sona erdi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile Belediye Başkanı Evren Dinçer Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu’nda düzenlenen törende öğrencilerin..

Aksaray’da 94 bin öğrenci  karne heyecanı yaşadı
banner

Aksaray’da 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 476 okulda 94 bin öğrencinin karne almasıyla sona erdi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile Belediye Başkanı Evren Dinçer Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu’nda düzenlenen törende öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

‘BOL BOL DİNLENMELERİNİ VE KİTAP

OKUMALARINI TAVSİYE EDİYORUM’

Törende konuşan Vali Kumcuoğlu,  “İlimiz genlinde 476 okulda 94 bin öğrencinin karnelerini aldı. Bütün öğrencilerimizi ve onlara emek veren öğretmenlerimizi kutluyorum. Öğrencilerimiz ders çalışarak ve sınavlara girerek yoruldular. Bu nedenle dinlenmeyi hak ettiler. Bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Ailelerimize de çocuklarımızı her şartta sevgiyle kucaklamalarını öneriyorum” dedi.

YAZ TATİLİ AKSARAY’DA DOLU DOLU GEÇECEK

Aksaray’da öğrencilere yönelik çok farklı etkinlikler tertip edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Evren Dinçer; “Öğrencilerin karnelerini hayırlı olmasını diledi ve karne gününün herkes için bir heyecan vesilesi olduğunu vurguladı. Dinçer, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz bugün büyük bir heyecan yaşıyor. Yaz tatilinin verimli geçmesi adına Aksaray Belediyesi olarak çeşitli programlar düzenledik. Eğitici, öğretici ve eğlenceli zaman geçirmelerini planladık. Yaz tatili Aksaray’da dolu dolu geçecek” diye konuştu.

İKİZ KARDEŞLERİN KARNE HEYECANI

Okulun ikiz öğrencileri Belinay ve Bengisu Ön kardeşler ise 4. sınıfı bitirip,ortaokula geçmenin heyecanını yaşadı. Belinay büyüyünce avukat olmak istediğini ifade ederken, Bengisu ise mühendis olmak istediğini ifade etti. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası