banner
Asayiş

Aksaray’da bıçaklı kavgada 4 öğrenci yaralandı

Aksaray’da Şehit Atıf Akay Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 4 öğrenci, okul çıkışı tartıştıkları bir grupla çıkan kavgada bıçakla yaralandı. Yaralı 4 öğrenci, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis, olay yerinden kaçan..

Aksaray’da bıçaklı kavgada 4 öğrenci yaralandı
banner

Aksaray’da Şehit Atıf Akay Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 4 öğrenci, okul çıkışı tartıştıkları bir grupla çıkan kavgada bıçakla yaralandı. Yaralı 4 öğrenci, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Polis, olay yerinden kaçan saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Olay, Küçük Bölcek Mahallesi Sanayi Köprüsü altında meydana geldi. Sanayi sitesinde çalışan çırak ve ustalara eğitim veren Şehit Atıf Akay Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Y. S. (18), E. C. Ç.(18), F. C. Ç.(16) ve D.S. (16), iddiaya göre okul çıkışında daha önceden tanıdıkları bir grupla karşılaştı. Aralarında belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Y.S. bacağından, E. C. Ç. kolundan, F.Ç. göğsünden ve D.S. de elinden aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yerde kanlar içinde yatan E. C. Ç. ekiplere, ”Abi bende bir şey yok. Arkadaşıma bakın” dedi. Bunun üzerine ekipler ilk olarak göğsünden yaralanan F. Ç.’ye müdahale etti. Yaralı 4 öğrenci, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan F.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olay yerinden kaçan saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası