banner
Gündem

Aksaray’da Çanakkale coşkusu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Aksaray’da coşkuyla kutlandı.  Zaferin 109. Yıl dönümü dolayısıyla Aksaray Şehitliğinde düzenlenen törende Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye..

Aksaray’da Çanakkale coşkusu
banner

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Aksaray’da coşkuyla kutlandı.  Zaferin 109. Yıl dönümü dolayısıyla Aksaray Şehitliğinde düzenlenen törende Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Akbulut, Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak tarafından Şehitlik Anıtına çelenk sunuldu.

 

Şehitlik Defterini imzalayan Kumbuzoğlu;  Çanakkale Zaferi’nin tarihten silinmek istenen bir milletin vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu gösterdiğini belirtti.

Kumbuzoğlu, Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Sakarya’dan bugüne tarihlerin hep Türk ordusunu yazdığını belirtti. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali Kumbuzoğlu, “Şehitlerimiz, uğruna canlarınızı seve seve verdiğiniz ay yıldızlı al bayrak ile manevi huzurlarınızdayız. Tertemiz kanlarınızın düştüğü her karış toprak, bize vatan olmuştur. Bayrağımızın gölgesinde rahat uyuyunuz. Yeri ve zamanı geldiğinde o kutsal vazife için hazırız. Size kucağını açmış bir Peygamberin ve Aziz Türk Milleti’nin gönlündesiniz. Asım’ın nesilleri olarak sizlere ve aziz emanetinize layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Etkinliğe Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milletvekilleri, Hüseyin Altınsoy, Ramazan Kaşlı,  ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Jandarma Albay Mehmet Ali Bayer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti İl Başkanları katıldı.  Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası