Gündem

​Aksaray’da Gençlik Festivali başladı

aksaray belediyesi tarafından organize edilen ve 4-6 mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. geleneksel gençlik festivali”nin açılışı yapıldı. açılışta konuşan aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı; “bu yıl 2″ncisini düzenlediğimiz..

​Aksaray’da Gençlik Festivali başladı
banner

aksaray belediyesi tarafından organize edilen ve 4-6 mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. geleneksel gençlik festivali”nin açılışı yapıldı. açılışta konuşan aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı; “bu yıl 2″ncisini düzenlediğimiz gençlik festivalinde birbirinden güzel etkinliklerimizle beraber konser faaliyetlerimiz olacak. gençlerimiz 3 gün boyunca bu etkinlik ve faaliyetlerle eğlenceli ve dolu dolu günler geçirecek. bu yıl çocuklarımız ve kadınlarımız için bir çok etkinlik düzenledik. İnşallah bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz.”dedi.
kılıçaslan parkı”nda gerçekleştirilen gençlik festivali”nin açılışına aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy ve çok sayıda davetli katıldı. 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası