banner
Asayiş

Aksaray’da okul servislerine denetim

Aksaray’da 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla birlikte okul servislerine yönelik denetimler kaldığı yerden başladı. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Atatürk Bulvarı’nda yapılan denetimlerde öğrenci servislerini..

Aksaray’da okul servislerine denetim
banner

Aksaray’da 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla birlikte okul servislerine yönelik denetimler kaldığı yerden başladı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Atatürk Bulvarı’nda yapılan denetimlerde öğrenci servislerini tek tek durdurdu. Sürücülerin evrakları kontrol edilirken,  öğrenci servislerine de giren ekipler öğrencilerin emniyet kemeri takıp takmadığını da kontrol ederek, uyarılarda bulundu. Eksik evrakları ile kurallara uymayan sürücülere idari para cezası yazıldı.

JANDARMA BÖLGESİNDEKİ SERVİSLER DE DENETİMDE

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından da jandarma mıntıkasındaki bölgelerde servis denetimleri yapıldı. Jandarmadan yapılan açıklamada; “Okulların açılmasıyla birlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde eğitimlerini sürdürebilmesi, okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi ve trafik güvenliğinin arttırılması maksadıyla okul çevrelerinde ve servis araçlarına yönelik kontrol ve denetim faaliyetlerimize aralıksız devam edilmektedir. Bu kapsamda Trafik Jandarması tarafından, okul çevrelerinde trafik güvenliğinin arttırılması ve servis araçlarının Yönetmelik hükümlerine uygunluğu konusunda denetimler icra edilmiş olup, ayrıca servis şoförlerine trafik güvenliği konularında bilgilendirmeler yapılmıştır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim döneminde yanında olmak, okul servis araçlarında huzurlu ve güvenli yolculuk yapabilmelerini sağlamak amacıyla trafik güvenliği eğitimi ve trafik denetimi faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir” denildi. Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası