banner
Esnaf

Aksaray’da taksi kültürü oturdu

Aksaray’da uzun yıllardır taksicilik yapan Abdurrahman Ünlü, 2023 yılının taksiciler için güzel geçtiğini belirtti. Aksaray’da taksi kültürünün oturduğunu ifade eden Ünlü; “Özellikle yaz sezonu bizim için çok iyi geçti. Yurt..

Aksaray’da taksi kültürü oturdu
banner

Aksaray’da uzun yıllardır taksicilik yapan Abdurrahman Ünlü, 2023 yılının taksiciler için güzel geçtiğini belirtti. Aksaray’da taksi kültürünün oturduğunu ifade eden Ünlü; “Özellikle yaz sezonu bizim için çok iyi geçti. Yurt dışından gelen gurbetçiler, işlerimize gözle görülür bir katkı sağlıyor. Kış ayları ise biraz daha durgun geçiyor. Bunun sebebi ise insanların kış aylarında toplu taşımayı tercih etmemelerinden kaynaklanıyor. Ama yine Aksaray’da taksi kültürünün oturduğunu söyleyebiliriz” diye konuştu.

Güncel taksi tarifeleri hakkında bilgiler veren Ünlü, “Şu anda indi bindi 90 lira, taksimetre açılışı da 20 liradan başlıyor. Kilometrede 25 lira yazıyor. Büyük şehirlerden gelen vatandaşlar fiyatları yüksek buluyor. Fakat mevcut akaryakıt fiyatlarını göz önünde bulundurursak fiyatlarımızın makul olduğunu düşünüyorum” dedi.

Aracını ÖTV indirimleri ile aldığını dile getiren Ünlü; “Zamanında ÖTV indirimleri ile aracımı aldım. Ben yararlandım bu indirimlerden fakat birçok taksici arkadaşımız bu fırsatı değerlendiremedi. Kısaca taksici esnafı bir ÖTV indirimi daha bekliyor. Zaten Cumhurbaşkanımızın da sözü var. Umuyoruz ki tekrar bir indirim gelirde tüm esnafımız bu indirimlerden yararlanabilir ve araçlarımızı yenileriz” diye konuştu. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası