banner
Gündem

Aksaray’da TOGG rüzgarı

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG, Aksaray’da test sürüşü için ParkSite’ye konuşlandı. Aksaray’da Kültür ParkSite AVM’de kurulan ve 3 Mart’a kadar hizmet verecek stantta TOGG’un tanıtımı yapılıyor ve isteyen vatandaşlara..

Aksaray’da TOGG rüzgarı
banner

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG, Aksaray’da test sürüşü için ParkSite’ye konuşlandı.

Aksaray’da Kültür ParkSite AVM’de kurulan ve 3 Mart’a kadar hizmet verecek stantta TOGG’un tanıtımı yapılıyor ve isteyen vatandaşlara test sürüşü yaptırılıyor.

SÜRÜŞ KEYFİ ÜST DÜZEY

TOGG’u deneyimleyen Berat Arı, performansının şaşırtıcı olduğunu söyledi. Arı; “Araç gayet güzel. Fiyat performans açısından piyasadaki diğer birçok araca göre avantajlı. Alıcılarına hayırlı uğurlu olsun. TOGG’a ilk binişim. İç tasarımı ve sürüş keyfi üst düzey seviyelerde. İlerde nasip olursa bizde almak istiyoruz. Elektrikli motorların içten yanmalı motorlara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum” dedi.

‘BU BİZİM, BUNU BİZ YAPTIK HİSSİYATI ÇOK FARKLI BİR DUYGU’

TOGG’un test sürüşü için geldiğini söyleyen Mehmet Emin Kılıç,  ParkSite AVM’de çok güzel bir proje ile karşılaştığını söyledi. T10X modelinin sürüş testini yapmaktan son derece gurur duyduğunu aktaran Kılıç; “TOGG’un en uzun menzilli modeli. Muazzam bir keyif, hissiyatı çok farklı. Bakarken de öyle herhangi bir aracı inceler gibi bakamıyoruz. Bizden bir parça gibi gurur duymamak elde değil. Bu aracın özelliklerine gelecek olursak muazzam bir iç dizaynı var, akıllı araba denmesi çok yerinde. Haritalar, iç işletim sistemi çok beğendim. Umarım tekrar sipariş vermek nasip olur ve bir modelini de almış oluruz. Sürüş açısından hızlanması harika, bu arada sanki bir halının üzerinde gidiyor gibi bir hissiyat veriyor.Çok yumuşak bir gidişi var. Ses hiç yok.Çok lüks bir SUV kullanıyor hissini sürücüsüne sonuna kadar yaşatıyor. Çok güzel bir deneyimdi benim için. Pazar gününe kadar buradaymış tüm hemşerilerimizin gelip test etmesini tavsiye ediyorum. Yerli ve milli olması ayrı bir gurur kaynağıdır. ‘Bu bizim, bunu biz yaptık’ hissiyatı çok farklı bir duygudur. Yıllardır araç kullanıyoruz ilk defa bir araca bunu biz yaptık diye binebilmek bambaşka bir keyif oldu. Allah’a çok şükür bu günleri de bizlere gösterdi. Umarım üzerine koyarak yeni modellerle yoluna devam eder. Allah yolunu bahtını açık etsin TOGG’umuzun” diye konuştu. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası