Gündem

‘Aksaray’da yaşıyorsanız asla yalnız değilsiniz’

HERKESİN BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANAN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ BERBER UYGULAMASI TAKDİR TOPLADI Aksaray Belediyesine ait Kuaför Salonu, Emekli Dinlenme evi bahçesinde hizmet vermeye başladı. Emeklilerin ücretsiz kuaför hizmetinden faydalanacağı berber salonunda hijyenik..

‘Aksaray’da yaşıyorsanız asla yalnız değilsiniz’
banner

HERKESİN BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANAN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ BERBER UYGULAMASI TAKDİR TOPLADI

Aksaray Belediyesine ait Kuaför Salonu, Emekli Dinlenme evi bahçesinde hizmet vermeye başladı. Emeklilerin ücretsiz kuaför hizmetinden faydalanacağı berber salonunda hijyenik ortamda saç kesimi ve bakımı yapılıyor.

Belediyeciliğin sadece altyapı, üst yapı ve temel belediyecilik hizmetlerinden ibaret olmadığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ikinci döneminde de sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

‘MEDENİYETİMİZDEN BİZLERE MİRAS KALAN KADİM DEĞERLERİ GELECEĞE TAŞIYORUZ’

“Her vatandaşımızın huzura ve yaşlılık dönemlerinde vefa ve hizmete ihtiyacı vardır” diyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Bu sosyal projemiz ile yardımlaşma ve paylaşmayı esas alan inanç ve kültürün mensupları olarak “Aksaray’da yaşıyorsanız asla yalnız değilsiniz” sloganıyla medeniyetimizin bizlere miras olan kadim değerlerini geleceğe taşıyoruz. Bu noktada Aksaray Belediyesi olarak bu ülkeye emekleri olan değerli büyüklerimizin bir nebze olsun gönüllerinden geçebilmek adına onların yanlarında olduğumuz gösterdiğimiz özenli çalışmalarla da ortaya koyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de tüm şehrimizi kucaklayan projelerimizi hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00’den itibaren hizmet veriyor. Talepler doğrultusunda kuaför salonu cumartesi günü de hizmet verebilecek. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası