banner
Gündem

‘Aksaray’ın altyapısı güçleniyor’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların yaşam kalitesi ve konforunu yükseltmek için altyapı yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Altyapı çalışmalarının her zaman üzerinde hassasiyetle durduğu konular arasında yer aldığını..

‘Aksaray’ın altyapısı güçleniyor’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların yaşam kalitesi ve konforunu yükseltmek için altyapı yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Altyapı çalışmalarının her zaman üzerinde hassasiyetle durduğu konular arasında yer aldığını dile getiren Dinçer, “Kent genelinde başlayan altyapı seferberliğinde birçok mahallemiz daha sağlıklı altyapıya kavuşuyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz, altyapısı yetersiz kalan mahallelere öncelik verirken Laleli Mahallesi’nde imara açılan bölgelere yeni kanalizasyon bağlantı hatları çekmeye başladı. Yine ekiplerimiz birçok mahallede içme suyu hatlarını yenilerken kanalizasyon noktasında eksiklik tespit edilen noktalarda çalışma başlatıyor” dedi.

Altyapı yatırımlarını şehrin geleceğine yapılan yatırım olarak değerlendiren Dinçer, “Şehrimizin güçlü bir altyapıya kavuşması için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘VATANDAŞIMIZA KESİNTİSİZ HİZMET SUNUYORUZ’

Hizmet odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde planlı bir şekilde altyapı çalışmalarının süreceklerini aktaran Dinçer, “Birimlerimiz şehrimizin birçok noktasında koordineli olarak bir çalışma gerçekleştiriyor. Hemen hemen her mahallemizde devam eden çalışma var. Ayrıca altyapıyla ilgili olarak bu ay sonunda Somuncu Baba Mahallemizde geniş kapsamlı bir çalışma yürütülecek. Durmuyoruz, üretiyoruz, vatandaşımıza kesintisiz hizmet sunuyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası