banner
Gündem

Aksaray’ın genç roket takımı TEKNOFEST’E başvuru yaptı

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.  Toplantıda, GGK bünyesindeki Roket Takımının TEKNOFEST’e katılımı için başvuru yapıldı. TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu (GGK), aylık değerlendirme toplantısını..

Aksaray’ın genç roket takımı TEKNOFEST’E başvuru yaptı
banner

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.  Toplantıda, GGK bünyesindeki Roket Takımının TEKNOFEST’e katılımı için başvuru yapıldı. TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu (GGK), aylık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. TOBB Aksaray GGK Başkanı Sami Değirmenci başkanlığında yapılan Şubat ayı toplantısında, yeni ay içerisinde yapılacak olan etkinlikler kararlaştırıldı.Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıda, GGK bünyesindeki genç Roket Takımının, TEKNOFEST’e katılımı için başvuru yapıldı.Aksaray GGK’den yapılan açıklamada, “Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, roket takımımızın TEKNOFEST’e katılımı için önemli bir adım atmış bulunmaktayız. TEKNOFEST’e yapmış olduğumuz başvuru, takımımızın yüksek motivasyonu ve kararlılığıyla gerçekleşmiştir. Bu süreçte emeği geçen tüm takım üyelerine teşekkür ederiz. Gelecek adımlarımızda da aynı azim ve kararlılıkla ilerleyerek, başarılarımızı artıracağımıza olan inancımız tamdır” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası