banner
Spor

Aksarayspor amatör spor kulüp temsilcileriyle buluştu

Aksaray amatör futbol tarihinde bir ilk gerçekleşti. TFF 2. Lig temsilcisi Motolux 68 Aksaray Belediyespor Başkan yardımcısı Muhammed Mustafa Karaman ve Sportif direktör Yakup Ateş, Aksaray Belediyesi TOKİ tesislerinde Amatör..

Aksarayspor amatör spor kulüp temsilcileriyle buluştu
banner

Aksaray amatör futbol tarihinde bir ilk gerçekleşti. TFF 2. Lig temsilcisi Motolux 68 Aksaray Belediyespor Başkan yardımcısı Muhammed Mustafa Karaman ve Sportif direktör Yakup Ateş, Aksaray Belediyesi TOKİ tesislerinde Amatör Spor Kulüp temsilcileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor Başkan yardımcısı Muhammed Mustafa Karaman ve Sportif direktör Yakup Ateş tarafından organize edilen ve Amatör Spor Kulüp temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısına Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç, Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili, Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Özkan Doygun, Osmanlı 1453 SK’dan Başkan Şeref Konaç, Ekecikspor’dan Başkan  İbrahim Çekiç, Anadolu Gençler kulübünden Başkan Çağlar Yarar , Ortaköyspor’dan futbolcu antrenör Mehmet Güneş, Aksaray 68 SK’dan Başkan  Muhammet Kenan Çevik, İl Özel İdarespor’dan yönetici Recep Hilal, Akhisarspor’dan Hamza Bişkin, Ihlaraspor’u temsilen takım kaptanı Bayram Ali Kaya, Aksaray Gücü Başkanı Ümit Yalçın ve  yönetici Yusuf Erdoğan gibi isimler katıldı.

‘AMATÖR LİGLERE ÖNEM VERİYORUZ’

Sportif Direktör Yakup Ateş, amatör kulüp maçlarını da takip ettiklerini ve alt liglere önem verdiklerini söyledi. Ateş, “Çocuklarımızın artık dışarı değil evlerinde kalmaları gerekiyor” dedi.  En önemli aracın iletişim olduğunu ve daha önce yaşanan iletişim kopukluğunun artık olmaması için mücadele edeceğinin altını çizen Ateş, bütün kulüp yetkililerini dinleyerek notlar aldı.

AKSARAY TARİHİNDE BİR İLK OLDU

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cavit Kılıç , Aksaray tarihinde bir ilki gerçekleştiren ve 20 yıllık başkanlık döneminde ilk kez amatör spor kulüplerine tesislerin kapısını açan ve dertlerine ortak olan Muhammed Mustafa Karaman ve Sportif direktör Yakup Ateş’e teşekkür etti.

Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili ise, “Amatör ailesine uzatılan bu elden dolayı Muhammed Mustafa Karaman ve Sportif direktör Yakup Ateşe teşekkür ediyoruz.  Profesyonelliğe giden yol amatör ligden geçiyor. Bu yüzden alt ve üst ligler her zaman iletişim içerisinde olmalıdır” diye konuştu. Haber: Alim ÖZTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası