banner
Gündem

Akşener Karacaer’e destek istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları çerçevesinde Aksaray’a gelerek esnafları ziyaret etti. Akşener, ziyaret sonrası vatandaşlarla iftar sonrasında buluştu ve partisinin belediye başkan adayı Tuğrul Karacaer’e “İYİ Parti’ye..

Akşener Karacaer’e destek istedi
banner

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları çerçevesinde Aksaray’a gelerek esnafları ziyaret etti. Akşener, ziyaret sonrası vatandaşlarla iftar sonrasında buluştu ve partisinin belediye başkan adayı Tuğrul Karacaer’e “İYİ Parti’ye güç verin” diyerek destek istedi. Akşener, “Dürüst bir şekilde çalışacağına inandığımız Tuğrul kardeşimizi seçin aynı zamanda da İYİ Parti’ye güç verin” dedi.

Emeklileri ve atanamayan öğretmenler konusunu gündeme getiren Akşener, emeklilerin aldığı maaşların yetersiz olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Emekli kardeşlerimle karşılaştım. Söyledikleri şu; ‘Geçinemiyoruz. Açız.’ Şimdi 10 bin lirayken en düşük emekli maaşı, hele kira da veriyorsa bir emeklinin geçinebilmesi mümkün değildir. İYİ Parti olarak hem kanun teklifi verdik hem de uzun bir zamandır emeklilerimizin dertlerini dile getiriyoruz. Ben 3 sene boyunca esnaf gezdim, esnaf dükkanlarının içinde emeklilerimizin halini gördüm. İYİ Parti olarak hem Meclis kürsüsünde hem de Meclis’in içinde emeklilerimizin dertlerini anlattık. İktidara dedik ki; duy emeklilerin sesini, gereğini yap. Emeklilerimize bir ikramiye verilecek. Emeklilerimize verilen ikramiyenin 7 bin lira olmasını öneriyoruz. Emeklilerimize seyyanen 11 bin lira zam yapılmasını öneriyoruz. Ayrıca en düşük emekli maaşının, asgari ücretin altında olmamasını öneriyoruz. Şimdi emeklilerle ilgili isteğimiz budur. İktidar, bu dediğimizi yaparsa tamam. Biz görevimizi yapmış oluruz. Biz halkın avukatlığını yerine getirmiş oluyoruz bir muhalefet partisi olarak. İktidar da hizmet etme görevini yerine getirmiş olacak.”

Akşener, atanamayan öğretmenler konusuna da değinerek, 100 bin öğretmenin atanması gerektiğini sözlerine ekledi.

‘AKSARAYLILAR DEĞİŞİME İMZA ATACAK’

Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer ise iftar programında yaptığı konuşmada, Aksaraylıların değişim isteğine vurgu yaparak, İYİ belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini ve çeşitli projelerle şehri geleceğe taşıyacaklarını belirtti. Karacaer, Aksaraylıların taleplerini dikkate alarak şehirde önemli değişimler yapacaklarını söyledi.

KARACAER PROJELERİNİ AÇIKLADI

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer halka seslenerek şunları söyledi; “Adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren çarşıda, pazarda, sanayide, sokakta, işyerlerinizde sizlerle buluştuk. Son olarak “kapı çal gönül al” diyerek başlattığımız ev ziyaretleri kapsamında şimdiye kadar yaklaşık 26.500 haneyi bizzat ziyaret ettik. Bütün bu ziyaretlerimiz kapsamında bir yandan projelerimizi ve vizyonumuzu anlatarak sizlerden destek isterken diğer yandan da sizlerin belediye hakkındaki düşüncelerinizi, öneri ve şikayetlerinizi dinledik. Seçim gününe kadar da var gücümüzle çalışmaya, sizleri dinlemeye devam edecek, söz verdiğimiz gibi çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız ve önce gönüllere gireceğiz Allah’ın izniyle.Bütün bu gezilerde hemşerilerimizin bize anlattıkları çok net bir şekilde gösteriyor ki: Aksaray halkı ‘değişim, değişim, değişim!’ diyor. İnanıyorum ki geçmiş 20 yılına bakarak bundan ders çıkaran Aksaray halkı, evlatlarımızın, torunlarımızın yaşayacağı şehrin kaderini de ona göre belirleyecek, seçimini bizden yana, İYİ belediyecilikten yana kullanacaktır.İftar programımıza katıldığınız için hepinize tekrar teşekkür ediyor, hayırlı iftarlar ve sonunda da çifte bayram yaşayacağımız hayırlı bir Ramazan ayı geçirmenizi diliyorum.”

‘BİRLİKTE KAZANACAĞIZ’

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen ise programın sonunda yaptığı konuşmada, Aksaraylıların yoğun ilgisinden memnuniyet duyduklarını ve 31 Mart’ta birlikte kazanacaklarını ifade etti. Belgemen, partilerinin Aksaraylıların beklentilerine karşılık vereceğini ve şehri daha yaşanabilir hale getireceklerini vurguladı.

İYİ Parti’nin Aksaray ziyareti, yerel seçimler öncesi şehirdeki siyasi atmosferi hareketlendirdi. Aksaraylılar, adayların projelerini ve vaatlerini dinleyerek tercihlerini belirlemeye çalışıyor. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası