banner
Gündem

Aktaş Türkiye’yi temsil etti

Aksaraylı bürokrat Muhammet Aktaş, Birleşmiş Milletler Çevre Asamblesi’nde Türkiye Delegasyonu olarak ulusal çevre beyanını duyurdu. Aktaş, ulusal çevre beyanını duyurarak Türkiye’nin çevre politikalarını uluslararası alanda tanıttı. Aksaraylı bürokratın bu önemli..

Aktaş Türkiye’yi temsil etti
banner

Aksaraylı bürokrat Muhammet Aktaş, Birleşmiş Milletler Çevre Asamblesi’nde Türkiye Delegasyonu olarak ulusal çevre beyanını duyurdu.

Aktaş, ulusal çevre beyanını duyurarak Türkiye’nin çevre politikalarını uluslararası alanda tanıttı. Aksaraylı bürokratın bu önemli adımı, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularında Türkiye’nin uluslararası alandaki çabalarını vurguladı. Aktaş’ın liderliğindeki Türkiye Delegasyonu, Birleşmiş Milletler Çevre Asamblesinin yüksek düzeyli bölümünde Türkiye’nin çevre politikalarını uluslararası kamuoyuna duyurdu. Bu gelişme, Aksaraylı yetişkinlerin uluslararası alanda da etkili ve önemli roller üstlenebileceğini gösterdiği gibi, Türkiye’nin çevre koruma çabalarının da önemli bir adımı olarak kayda geçti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası