banner
Gündem

Altınsoy, talepleri bizzat yerine iletiyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) plan bütçe komisyonuna başkanlık eden Aksaray Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Hüseyin Altınsoy, Aksaray’ın taleplerini dile getirdi. TBMM’de Bakanlıkların 2024 yılı bütçelerinin görüşüldüğü komisyona..

Altınsoy, talepleri bizzat yerine iletiyor
banner

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) plan bütçe komisyonuna başkanlık eden Aksaray Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Hüseyin Altınsoy, Aksaray’ın taleplerini dile getirdi.

TBMM’de Bakanlıkların 2024 yılı bütçelerinin görüşüldüğü komisyona başkanlık eden Altınsoy, her fırsatta Aksaray’ın ihtiyaçlarını ve taleplerini gündeme getirmeye çalıştıklarını söyledi. İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının 2024 Yılı bütçe görüşmelerine başkanlık eden Aksaray Milletvekili Altınsoy, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bizzat görüşerek, hekim talebi başta olmak üzere Aksaray, Eskil ve Ortaköy ilçelerine yeni devlet hastanelerinin yapımının hızlandırılmasını talep etti. Ayrıca genel kurulda tüm hekimlerinde sesi olan Altınsoy, Sağlık Bakanına, asistan hekimlerin aylık nöbet sayılarının düzenlemesi ve Aile Hekimleri Derneğinin kendisine iletmiş oldukları talepleri dile getirdi. Altınsoy, “Valimizle, milletvekilimizle, il başkanımızla, belediye başkanlarımız ile birlik ve beraberlikle içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu şehrin hizmetkarı olacağız” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası