banner
Gündem

‘Amacımız trafik yoğunluğunu alternatif güzergahlarla rahatlatmak’

AKSARAY BELEDİYESİ 4,5 YILDA YAPTIĞI YENİ BULVAR VE YOLLAR İÇİN 580 BİN TON SICAK ASFALT ÜRETTİ Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapımı tamamlanan 50 metrelik yeni bulvar yolunun ve yeni yolların..

‘Amacımız trafik yoğunluğunu alternatif güzergahlarla rahatlatmak’
banner

AKSARAY BELEDİYESİ 4,5 YILDA YAPTIĞI YENİ BULVAR VE YOLLAR İÇİN 580 BİN TON SICAK ASFALT ÜRETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapımı tamamlanan 50 metrelik yeni bulvar yolunun ve yeni yolların trafiği rahatlattığını söyledi. Sağlık Beldesi yolu güzergâhı üzerinde Hürriyet ve İstiklal Mahallesinin birleşme noktasından başlayarak Hacılar Harmanı Mahallesine bağlantısı sağlanan 6.5 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişliğindeki bulvar yolunda uyarı ve yön levhalarıyla trafik işaretlemeleri ve yol çizgileri yapıldı. Kontrollü olarak kullanılmaya başlanılan yeni bulvar yolu şehir genelindeki trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azalttı.

Yeni bulvar yolunun trafiğe açılması, mesafeleri kısalttığı gibi zaman tasarrufu da sağladığını belirten Dinçer, “Şehrimizin en geniş bulvar yolu olma özelliğini taşıyan 50 metrelik yolumuz, şehrimizin önemli alternatif ulaşım güzergahı oldu. Bulvar yolumuz Hürriyet, İstiklal, Yavuz Sultan Selim, Selçuklu, Mehmet Akif Ersoy Mahalleleri ile Hacılar Harmanı Mahallesi birbirine bağlıyor. Bulvar yolumuz mesafeleri kısalttığı gibi zamandan da tasarruf sağlıyor. Diğer bir yandan ise bulvar yolumuzun şehir merkezi trafiğinde oluşabilecek yoğunluğun önemli derecede önüne geçeceğini öngörüyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası