banner
Spor

Amatör takımlar bir araya geldi

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cavit Kılıç, Aksaray Futbol İl Temsilcisi Vekili Hamit Mavili ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını ASKF Başkanı Cavit Kılıç yaparak,..

Amatör takımlar bir araya geldi
banner

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cavit Kılıç, Aksaray Futbol İl Temsilcisi Vekili Hamit Mavili ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını ASKF Başkanı Cavit Kılıç yaparak, “Ligde devre arasındayız. Ara transfer sezonu başladı ve 22 Martta sona erecek. Transfer sürecinin başlamasıyla bazı kulüplerden birbirlerinin oyuncuları ile transferler görüşmeleri yapıldığı ve bu yönde rahatsızlık yaşandığını ve bu yüzden toplantı talebi geldiğini söyledi. ASKF Başkanı Kılıç, toplantının gündemi hakkında yaptığı konuşmanın ardından sözü kulüp yetkililerine bıraktı.

ASKF Başkanı Kılıç’ın sözü kulüp yetkililerine bırakmasının ardından kulüp yöneticileri karşılıklı konuşmalar ile son günlerde gündemden düşmeyen ara transferdeki oyuncular ile yapılan görüşmeleri değerlendirdi. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından kulüplerin ortak görüşü ara transferde kulüplerin birbirlerinden oyuncu alma konusunda oyuncular ile değil kulüp yönetimi ile görüşmeleri ortak karar olarak çıktı.

Aksaray amatör kümede toplantı sonucunda kulüpler kadrolarına yapacakları takviyelerde Aksaray’daki kulüplerden alacakları oyuncularda oyuncunun bağlı olduğu kulüp yöneticileriyle masaya oturulması konusunda fikir birliğine varıldı. Toplantı sonunda kulüpler ligin ikinci devresinde birbirlerine başarılar dileyerek toplantıyı sona erdirdi. (Haber Bülteni) 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası