banner
Gündem

Anadolu Vakfı öğretmenlerle buluşmaya devam ediyor

Anadolu Vakfı ‘Değerli Öğretmenim Programı’ çerçevesinde Aksaray’da öğretmenlere ‘Okulda Stratejik Liderlik’ eğitimi düzenledi. Programın 22 Mayıs’taki ‘İş Kurma Eğitimi ve Sosyal Girişimcilik’ eğitimleri ile devam edeceği belirtildi. Anadolu Vakfı tarafından..

Anadolu Vakfı öğretmenlerle buluşmaya devam ediyor
banner

Anadolu Vakfı ‘Değerli Öğretmenim Programı’ çerçevesinde Aksaray’da öğretmenlere ‘Okulda Stratejik Liderlik’ eğitimi düzenledi. Programın 22 Mayıs’taki ‘İş Kurma Eğitimi ve Sosyal Girişimcilik’ eğitimleri ile devam edeceği belirtildi. Anadolu Vakfı tarafından yapılan açıklamada “Öğretmenlerimizin bilgi, beceri ve yetkinliklerini; bugünden ve gelecekten sorumlu bireylerin yetişmesinde rol oynayacak girişimci ve yenilikçi, sosyal sorunların çözümünde rol oynayan gençler yetiştirmesine yardımcı olacak şekilde arttırmak hedefleniyor. Program, Sosyal Girişimcilik yolculuğunu destekleyecek 21. yüzyıl yetkinlikleri ile donatılmış eğitimler sunmayı hedefliyoruz.  Değerli Öğretmenim Programı “Sosyal Girişimcilik” teması ile geleceğimiz için bugüne destek oluyor. Sürekli değişen dünyada toplumsal sorunlara etkin ve kalıcı çözümler getirmek amacı ile hayata geçirilen tema ile öğretmenlerimiz ve gençlerimiz arasında köprü kuruluyor. Sosyal girişimcilik ile toplumsal faydayı öncelikli hedef olarak belirleyen, değişimin öncüsü ve geleceğin asıl sahibi olan gençlerin geleceğine katkı sağlamak hedefleniyor. Sosyal Girişim yolculuğu 3 modülden oluşuyor. Toplumsal faydayı öncelikli hedef olarak belirleyen değişimin öncüsü “Sosyal Girişimci” modülünde, kendini keşfetme ve farkındalık eğitimleri ile evrensel ve toplumsal sorunlara kalıcı ve ölçeklenebilir çözümler geliştiriliyor. Girişimci ve yenilikçi bir şekilde proje geliştirerek faaliyet gösteren “Sosyal Girişim” modülünde liderlik, fikir geliştirme, proje yönetimi gibi konulardaki kazanımlar öncelikle sosyal hedeflere ulaşmak için kullanılıyor. “Sosyal İnovasyon” modülünde ise inovasyon, değişim gibi eğitimlerle sosyal meselelere daha etkili, verimli, sürdürülebilir ve adil olan yenilikçi çözümler üretilmesi ve bu çözümlerle yaratılan değerin toplumun geneline ulaştırılması hedefliyoruz” denildi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası