banner
Esnaf

Araba almanın tam zamanı

Kurban bayramı öncesinde hareketli günler yaşayan ikinci elotomobil piyasasında daha çok 100 ile 300 bin lira bandındaki araçlar rağbetgörüyor. Aksaray galericiler sitesi esnaflarından Davut Bedir bayram öncesi fiyatların sabit olduğunu..

Araba almanın tam zamanı
banner

Kurban bayramı öncesinde hareketli günler yaşayan ikinci elotomobil piyasasında daha çok 100 ile 300 bin lira bandındaki araçlar rağbetgörüyor. Aksaray galericiler sitesi esnaflarından Davut Bedir bayram öncesi fiyatların sabit olduğunu ve araba almanın tam zamanı olduğunu vurguladı.

Düşük bütçeli arabalara ilginin arttığını ve bayram öncesi ikinci elde ciddi bir hareketlilik olmasını beklediklerini ifade eden Bedir, “Piyasa genel olarak bir durgunluk hakim ama bunun bayram yaklaştıkça kırılacağını düşünüyoruz. Fiyatlarda genel itibari ile yükseliş söz konusu değil.Uzun zamandırstabil şekilde devam ediyor. Ancak banka faizlerinin yüksek olması vatandaşı biraz zorluyor. Biz ufak kalem çalışıyoruz, 100 bin ile 300 bin lira arasındaki fiyatlarla satış yapıyoruz.Tabi bu fiyatlara bile vatandaşın zorlandığı oluyor. Eğer kenarda birikmiş paraları varsa ve araba almak gibi bir düşünceleri varsa hiç vakit kaybetmesinler. Bayram öncesi tam alım zamanı” dedi.

Pazar alanının konumu hakkında memnuniyetini dile getiren Bedir, “Burada noterimiz var, ekspertiz merkezlerimiz var. Her şey vatandaşın elinin altında. Araç almaya gelen vatandaşlar ekspertiz merkezlerimizden yararlanıp akıllarında soru işareti kalmadan hemen hemen bütün işlerini birkaç saat içinde hallediyorlar buda vatandaşın oldukça işine yarıyor” diye konuştu. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası