banner
Asayiş

Asayiş denetimleri sürüyor

Aksaray’da polis ekipleri, şehir genelinde trafik ve asayiş uygulaması yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde güvenlik ve asayişin sağlanması, genel sağlık açısından risk teşkil eden yasadışı fiillerin engellenmesi, suça..

Asayiş denetimleri sürüyor
banner

Aksaray’da polis ekipleri, şehir genelinde trafik ve asayiş uygulaması yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde güvenlik ve asayişin sağlanması, genel sağlık açısından risk teşkil eden yasadışı fiillerin engellenmesi, suça karışmış kişilerin takibi, yakalanması, terörle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Ekipler, 3 bin 145 kişinin GBT sorgulamasını yaptı. Bu kapsamda toplamda 23 yıl hapis cezası olan 6 kişi yakalandı. 6 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 203 kişiye adli işlem yapıldı. Araç ve şahısların üzerinde aramalarda ruhsatsız 6 adet tabanca, 1 tane şasesi kazınmış motosiklet ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Trafik kurallarına uymayan sürücülere ise idari para cezası kesildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası