banner
Gündem

ASÜ ile çeşitli işletmeler arasında indirim protokolleri imzalandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Erdal’ın katılımıyla, ASÜ ile otel ve restoran işletmeleri arasında indirim protokolleri imzalandı. İmza töreni, Turizm Fakültesinde gerçekleştirildi. Söz konusu protokoller gereği işletmeler,..

ASÜ ile çeşitli işletmeler arasında indirim protokolleri imzalandı
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Erdal’ın katılımıyla, ASÜ ile otel ve restoran işletmeleri arasında indirim protokolleri imzalandı. İmza töreni, Turizm Fakültesinde gerçekleştirildi. Söz konusu protokoller gereği işletmeler, ASÜ akademik ve idari personeline hizmet alımında indirim uygulayacak. Bu protokoller, üniversite-sektör iş birliğini güçlendirme noktasında önemli bir adım olarak görülüyor. İşletmeler şöyle: Ağaçlı Otel, Kapadokus Termal Otel, Karbeyaz Otel, Nenessa Otel, Ağaçlı Restoran, Bolu Et Mangal Restoran, Çorbacım Restoran, Kardeşler Mehmet Usta Restoran, Mustafa Chef Restoran, Nusret Usta Restoran ve Sonat Sahne Restoran. İşletmeler, ASÜ personeline yüzde 7 ila yüzde 25 oranında indirim uygulayacak. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası