banner
Gündem

ASÜ Tıp Fakültesi ilk uzman doktor mezununu verdi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Tıp Fakültesindearaştırma görevlisi olarak hizmet veren Dr. Çağrı Türkücü girdiği uzmanlık sınavını kazandı ve acil tıp uzmanı olmanın heyecanını yaşadı. Acil Tıp Kliniğinde uzmanlık eğitimini tamamlayan Türkücü,..

ASÜ Tıp Fakültesi ilk uzman doktor mezununu verdi
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Tıp Fakültesindearaştırma görevlisi olarak hizmet veren Dr. Çağrı Türkücü girdiği uzmanlık sınavını kazandı ve acil tıp uzmanı olmanın heyecanını yaşadı. Acil Tıp Kliniğinde uzmanlık eğitimini tamamlayan Türkücü, sınavı da başarıyla geçerek Acil Tıp Uzmanı unvanını aldı. Doktor arkadaşları ve hastane çalışanları bu özel günü pasta keserek kutladı ve uzman unvanını alan Dr. Türkücü’yü tebrik ederek acil servis önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘ACİLDE GÜNLÜK BİN 400 KİŞİYE HİZMET VERİYORUZ’

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak ilk uzman doktor mezunun verdiklerini söyleyen Prof.Dr. İsmet Parlak, “Gerçekten bizler için çok heyecan verici bir durum. Şu anda mevcut kliniğimizi kurduğumuzdan bugüne 24 asistanımızla acil servisimizde ortalama bin 400 hastaya sağlık hizmeti sunmaktayız. Dr. Çağrı Türkücü uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzmanlık unvanını alan ilk öğrencimiz oldu”diye konuştu.

‘ACİL TIP UZMANI OLARAK HEMŞERİLERİME HİZMET EDECEĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM’

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil servisinde çalışan Çağrı Türkücü ise, “5 yıldır acilde araştırma görevlisi olarak hizmet veriyorum. Sınavımı verdim ve bundan sonra acil tıp uzmanı olarak meslek hayatıma devam edeceğim. Acil tıp çalışmayı seviyorum. Acil tıp uzmanı olmakta en büyük idealimi başardım. Bu ilkokuldan buyana verdiğimi emeğin karış yılığı. Ağır çalışma şartlarının çıkarmış olduğu bir sonuç bundan da mutluyum. Aksaraylı olarak ilk uzman ben olduğum içinde ayrı bir heyecan var” dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası