banner
Gündem

ASÜ’lü kadın sporcular kariyerlerini anlattı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir konferans düzenledi. “Kadının Toplumdaki Yeri ve Sporda Kadın Olmak” başlıklı konferansın açılışında konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Ünlü, kadınların..

ASÜ’lü kadın sporcular kariyerlerini anlattı
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir konferans düzenledi.

“Kadının Toplumdaki Yeri ve Sporda Kadın Olmak” başlıklı konferansın açılışında konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Ünlü, kadınların toplumsal yaşamın genelinde olduğu gibi spor alanında da kendilerini çok önemli başarılarla ifade ettiklerini ve bunun gurur verici olduğunu söyledi. Yapılan açılış konuşmasının ardından Dr. Öğr. Üyesi Şenay Karakuş Uysal’ın yönettiği konferansa geçildi. Konferansta ASÜ Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenim gören ve kendi branşlarında pek çok başarıya imza atan kadın sporcular, çalışmalarından ve kariyerlerinden söz etti. Konferansta Judo Milli Takım Sporcusu Kübra Konuk, Ultra Maratoncu Edanur Soylu, Futbol Hakemi Sıla Yılmaz, Hentbolcular Zehra Eker ve İlayda Durdu kısa birer sunum yaptı.

Etkinlik, konuşmacılara “Teşekkür Belgesi” takdimiyle tamamladı. Konferansı öğrenciler ve akademisyenler takip etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası