banner
Gündem

Bakan Mehmet Muş, Aksaray’da

Ticaret Bakanı Mehmet Muş bir dizi ziyaret ve açılış için Aksaray’a geliyor.  Saat 12.30’da kente gelmesi beklenen Muş, Aksaray temaslarına Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret ederek başlayacak. 13.00’te Aksaray Belediyesi, 14.00’te..

Bakan Mehmet  Muş, Aksaray’da
banner

Ticaret Bakanı Mehmet Muş bir dizi ziyaret ve açılış için Aksaray’a geliyor.  Saat 12.30’da kente gelmesi beklenen Muş, Aksaray temaslarına Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret ederek başlayacak. 13.00’te Aksaray Belediyesi, 14.00’te MHP İl Teşkilatı’nı ziyaret edecek olan Muş, bu ziyaretin ardından kent merkezindeki esnaflarla temasta bulunacak.  Saat 15.00’te AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etmesi beklenen Muş, Altuntaş AEMOD Elektrikli Motor Üretim Fabrikasında ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda da temaslarda bulunarak ziyaretlerini noktalayacak. Saat 18.00 gibi Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cuma Semt Pazar’ına geçmesi beklenen Muş, pazar alanının açılışını yapacak ve sonrasında bölge haklı ile iftar sofrasında bir araya gelecek. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası