banner
Gündem

Başkan Aktürk genişletilmiş il başkanları toplantısını değerlendirdi

AK Parti Genel Merkez’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Aksaray heyeti tam kadro katıldı. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti..

Başkan Aktürk genişletilmiş il başkanları toplantısını değerlendirdi
banner

AK Parti Genel Merkez’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Aksaray heyeti tam kadro katıldı.

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İGM Başkanı Latif Ağır, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İl Belediye Başkanvekili Yakup Kadri Perek ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk katıldı.

Toplantıda partililere hitap eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, “AK Parti’ye gönül veren tüm vatandaşlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum. 2024 senesinin bu ilk il başkanları toplantısında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum” dedi.

Cumhurbaşkanımız, yerel seçimlerde sandığa giderek, demokrasiye katkı sağlayan oyunu kullanan her vatandaşa bir kez daha teşekkür etti. 164. Genişletilmiş İl Başkanları toplantıda, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli konulardan bahsettiğini belirten Başkan Aktürk ise, “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası