banner
Gündem

Belde okullarına ziyaret

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Yeşilova Cumhuriyet İlkokulu ve Yeşilova Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, öğrencilere yönelik düzenlenen okuma etkinliklerine katılarak kitap okumanın önemine değinen Alpaslan, öğrencilerle samimi..

Belde okullarına ziyaret
banner

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Yeşilova Cumhuriyet İlkokulu ve Yeşilova Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, öğrencilere yönelik düzenlenen okuma etkinliklerine katılarak kitap okumanın önemine değinen Alpaslan, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.  Onların akademik ve sosyal gelişimlerine yönelik destekleyici mesajlar veren Alpaslan, öğretmenlerle bir araya gelerek, okullardaki eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu ve okul müdürlerinden yürütülen proje ve faaliyetlerle ilgili bilgi alarak, okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası