banner
Gündem

Berberler ve Kuaförler Odasından eğitim programı

Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine yönelik cilt bakım eğitim kursu düzenledi. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen eğitimlerle üyeler bilgilendirdi. Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, alanında..

Berberler ve Kuaförler Odasından eğitim programı
banner

Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine yönelik cilt bakım eğitim kursu düzenledi. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen eğitimlerle üyeler bilgilendirdi.

Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, alanında uzman ve eğitimli kuaförler yetiştirmeye yönelik eğitim faaliyetlerinin sürdüğünü söyledi. Doğan, “Cilt bakım uzmanları tarafından A’dan Z’ye kadar uluslararası yetenekte hocamızı Aksaray’a getirdik. Güzellik salonları ile kuaförlerimize cilt bakımın nasıl olduğunu, bitiş noktalarının neler olduğunu, bakım yapılırken nelere dikkat edilmesi gerektiğiyle alakalı uygulamalı bir şekilde geniş bilgiler verildi. Amacımız üyelerimize daha çok cilt bakımının temel amacı nedir, cilt bakımının girişi ve bitişi nasıl olması gerektiği konusunda burada geniş çaplı bir eğitim verdik. Bugünkü eğitim sonrası üyelerimizin aldığı sertifikalar  ve dünyaca ünlü markaların ürünleri ile üyelerimiz iş yerlerine dönünce, işleyişleri ve fikirleri komple değişecek. Sunumları artık farklı olacak. Almış oldukları eğitimin kalitesinin yüksek olduğunu görecekler. Cilt bakımında kendilerini geliştirip maddi yönden de kendilerine bir kazanç sağlayacaklar. Bu yüzden oda olarak 2024 yılında eğitimlerimiz sürecek ”dedi.

‘CİLDİMİZİ TANIMALIYIZ’

Cildin bakımının çok önemli bir konu olduğunu ve hassas davranılması gerektiğini dile getiren Doğan, şöyle konuştu: “Yazın ayrı, kışın ayrı etkilenen cilt tipleri var. Yaz dönemi yapılacaklar ile kış dönemi kullanılacak kremler farklıdır. Nemlendirici kremlerin birçok özelliği var. Bunları bilinçli bir şekilde yağlı, kuru veya karma cilt olduğunu bilmemiz lazım. Kullanılan ürünleri cildi tanıyarak kullanmak lazım. Bununla ilgili eğitimler vererek üyelerimize bilgilendiriyoruz.”  Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası