banner
Asayiş

Bilinçli avcılar yetiştirme kursu

Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ilçelerde düzenlediği avcı eğitimleri ile bilinçsiz avlanmanın önüne geçmeyi hedefliyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, Güzelyurt Halk Eğitim Müdürlüğü..

Bilinçli avcılar yetiştirme kursu
banner

Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ilçelerde düzenlediği avcı eğitimleri ile bilinçsiz avlanmanın önüne geçmeyi hedefliyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, Güzelyurt Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sürdürülebilir avcılığın sağlanması, bilinçli avcıların yetiştirilmesi için avcı eğitim kursu düzenledi.

Bilinçli bir şekilde avlanmak amacıyla açılan kursta başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 2024 yılında da bilinçli avcıların yetiştirilmesi için düzenli olarak kurs programı düzenlemeye devam edeceğini bildirdi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası