banner
Asayiş

Bir kişinin öldüğü apartman baskınında 2 kişi tutuklandı

BİR KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ 3 KİŞİNİN YARALANDIĞI OLAYDA ZANLI HASAN B İLE OLAY YERİNDEN KAÇAN İSMAİL B. TUTUKLANDI Aksaray’da bir apartman dairesinde Rahim Toprak’ın (26) tabancayla öldürülüp, Azra Şengül G. (21)..

Bir kişinin öldüğü apartman baskınında 2 kişi tutuklandı
banner

BİR KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ 3 KİŞİNİN YARALANDIĞI OLAYDA ZANLI HASAN B İLE OLAY YERİNDEN KAÇAN İSMAİL B. TUTUKLANDI

Aksaray’da bir apartman dairesinde Rahim Toprak’ın (26) tabancayla öldürülüp, Azra Şengül G. (21) ile Kemal B.’nin (35) yaralandığı olayın borç- alacak nedeniyle meydana geldiği ortaya çıktı.

Olay anında evde bulunduğu tespit edilen İsmail B.’nin (35) de bacağından yaralandığı, 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası olması nedeniyle yaralı halde Alayhan köyüne kaçtığı tespit edildi. Polis İsmail B.’yi saklandığı evde gözaltına alıp, tedavisi için Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesine götürdü.

Olayı gerçekleştiren kişinin de Hasan B. olduğu belirlendi. İsmail B.’nin borçlu olduğu Hasan B. ile önce telefonda tartıştığı, daha sonra eve gelen Hasan B’nin İsmail B.’ye ateş ettiği sırada araya giren Rahim Toprak’ı öldürdüğü, ateş etmeye devam edince İsmail B.’yi bacağından vurarak yaraladığı öğrenildi. Şüpheli Hasan B. Tacin Mahallesi’nde saklandığı evde suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Hasan B. ile 9 yıl kesinleşmiş cezası olan İsmail B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası