banner
Gündem

‘Bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz’

DİNÇER, ‘YENİ SANAYİ SİTESİNE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIYORUZ’ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi’nin (ASTİM) merkez noktasına yapılmasını planladıkları Aile Sağlığı Merkezi için ihale sürecinin başladığını duyurdu. Dinçer,..

‘Bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz’
banner

DİNÇER, ‘YENİ SANAYİ SİTESİNE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIYORUZ’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi’nin (ASTİM) merkez noktasına yapılmasını planladıkları Aile Sağlığı Merkezi için ihale sürecinin başladığını duyurdu. Dinçer, bu projeyle sanayi sitesinin önemli bir eksikliğini daha çözüme kavuşturacaklarını aktardı. Aksaray’a değer katan, toplumun temel ihtiyaçları ve beklentilerine göre proje hazırladıklarını söyleyen Dinçer; sanayi esnafının talebini karşılamak adına bir projenin daha hazır olduğunu duyurdu.

BİR ŞEHİR SANAYİSİ İLE BÜYÜR VE GELİŞİR

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde tamamlanan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nin Türkiye’de örnek sanayi siteleri arasında gösterildiğini belirten Dinçer, “Bir şehir sanayisi ile büyür ve gelişir. Sanayi sitemiz, şehir ekonomisine doğrudan etki eden istidama ve üretime katkı sağlayan en önemli halkalardan bir tanesi. Burada esnaflarımız, imalat sanayi ve üretim sektörü olmak üzere birçok alanda hizmet üretiyor.  Aksaray’ımız sanayi şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve bizde şehrimize en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ediyoruz. Aksaray Belediyesi olarak daha öncede olduğu gibi sanayi sitemizde birçok talebi karşıladık. En son esnaflarımızın talebi üzerine sitemizin ana caddesinin asfaltını tamamladık” dedi.

İHALESİ KISA SÜREDE YAPILACAK

Sanayi sitesine yapılacak Aile Sağlığı Merkezi projesinin tamamlandığını aktaran Dinçer, “Sanayi esnafımızın yer aldığı bu bölgede herkesin kolaylıkla sağlık hizmeti alabileceği bir sağlık tesisi yapmayı planlıyoruz. Aile Sağlığı Merkezi için ön fizibilite çalışmaları tamamlandı. Önümüzdeki çok kısa zaman içerisinde ihale edilerek yapımına başlayacağız. Şehrimize ve sanayi sitemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası