banner
Spor

Bu maç kaçmaz

BAL Ligi’ne yükselmek için son viraja giren Osmanlı 1453 SK ile Ihlara Vadisi Amatör lig play-off finalinde Pazar günü saat 15.00’te Dağılgan Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Aksaray’da Amatör Lig tarihinde bu..

Bu maç kaçmaz
banner

BAL Ligi’ne yükselmek için son viraja giren Osmanlı 1453 SK ile Ihlara Vadisi Amatör lig play-off finalinde Pazar günü saat 15.00’te Dağılgan Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Aksaray’da Amatör Lig tarihinde bu sezon ilk kez elemeli sistem ile oynanan amatör lig play-off heyecanı yaşanacak. Osmanlı 1453 SK ile Ihlara Vadisi final maçı öncesinde ASKF Başkanı Cavit Kılıç çağrıda bulunarak bütün sporseverleri Dağılgan Stadındaki final heyecanına davet etti.

ASKF Başkanı Cavit Kılıç, final maçının önemine dikkat çekerek bu sezon Aksaray ilini bal liginde temsil eden takım olmadığı için amatör lig play-off final maçını kazanan takımın BAL Ligi’ne yükseleceğini söyledi. Kılıç, “Bu maçın önemi oldukça büyük. Şahsım, ASKF yönetim kurulum ve Futbol İl temsilciliğimiz adına her iki takımımıza da başarılar diliyorum. Pazar günü dostça, centilmence bir müsabaka olmasını diliyorum. Osmanlı 1453 SK ile Ihlara Vadisi final maçına bütün futbolseverleri Dağılgan Stadı’na bekliyoruz” dedi. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası