banner
Gündem

Buzlanma kazalara neden oldu: 11 yaralı

Buzlanmanın etkili olduğu Aksaray’da meydana gelen 3 farklı trafik kazasında 11 kişi yaralandı. İlk kaza Taşpınar beldesinde meydana geldi.  Buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada 2..

Buzlanma kazalara neden oldu: 11 yaralı
banner

Buzlanmanın etkili olduğu Aksaray’da meydana gelen 3 farklı trafik kazasında 11 kişi yaralandı. İlk kaza Taşpınar beldesinde meydana geldi.  Buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine Jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Belediye ekipleri ise buzlanan kısımda kürüme ve tuzlama çalışması yaptı.

MİNİBÜS TAKLA ATTI:7 YARALI

İkinci kaza Kargın köyü yakınlarında meydana geldi. Buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda minibüsün devrilmesi sonucu 4’ü çocuk 7 kişi yaralandı. Hülya Ç. (45) yönetimdeki 68 plakalı minibüs, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı. Kazada sürücü ile Canan B. (45) Habil B. (18) ve B (14). M.Ç. (8), E. Ç. (12),  E.N.Ç. (10) yaralandı. Yaralılar ihbarla bölgeye gelen sağlık görevlilerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İŞÇİ SERVİSİ SULAMA  KANALINA DÜŞTÜ

Bir diğer kaza Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde meydana geldi. Buzlanma nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkan ve işçileri taşıyan servis sulama kanalına düştü. 2 işçi yaralandı. Bir çiçek fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Hasan K. (35) yönetimindeki 68 plakalı servis buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp, sulama kanalına devrildi.  Kazada araçta bulunan Hüseyin E. (21) ile kardeşi A.E. (16) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 2 işçi hastaneye kaldırıldı. Sürücü ile serviste bulunan 9 işçi kazadan yara almadan kurtuldu.  Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası