banner
Gündem

‘Çanakkale şehitleri asla unutulmayacaktır’

Aksaray Özel Ak İrfan Koleji, Çanakkale Zaferinin 109. ve İstiklal Marşının kabulünün 103. yıldönümü münasebetiyle program düzenledi. İlkokul-Ortaokul öğretmen ve öğrencileri tarafından ortak hazırlanan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın..

‘Çanakkale şehitleri asla unutulmayacaktır’
banner

Aksaray Özel Ak İrfan Koleji, Çanakkale Zaferinin 109. ve İstiklal Marşının kabulünün 103. yıldönümü münasebetiyle program düzenledi. İlkokul-Ortaokul öğretmen ve öğrencileri tarafından ortak hazırlanan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından 7.sınıf öğrencisi Selim Sina Akpınar tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Şiirler okundu, oratoryo seslendirildi. Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldı.  İlkokul-Ortaokul öğrencileri tarafından ‘Asrın Zaferi’ adlı rap, ‘Çanakkale Kahramanları’ ve ‘Kınalı Ali’ adlı eserler sahnelendi. Öğrencilerin performansları görülmeye değerdi.

 ‘BU CENNET VATANI KORUMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPMALIYIZ’

Programın sonunda Çanakkale Zaferi konulu kitap yarışmasında ilk üçe giren öğrencilere ödülleri Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük tarafından takdim edildi. Ali Özlük ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü vesilesiyle, Çanakkale Savaşı’nda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale Savaşı, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük için verdiği en büyük mücadelelerden biridir. Bu savaşta, Mehmetçik, vatanı için canını siper etmekten çekinmemiş, eşsiz bir kahramanlık destanı yazmıştır. Çanakkale’de toprağa düşen her şehidimiz, bu vatanın ne kadar değerli olduğunu bize hatırlatmaktadır. Onların fedakârlıkları sayesinde bugün özgürce yaşıyor, başımızı dik tutuyoruz. Bizler, şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak, bu cennet vatanı korumak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Onları asla unutmayacağız, her zaman minnetle anacağız. Ruhları şad olsun” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası