banner
Esnaf

‘Çelik kapı üretiminde yeniliklerin takipçisiyiz’

Çelik kapı sektöründe değişen teknolojinin birçok farklı olanak sunduğunu ifade eden çelik kapı ustası Mehmet Tekocak, çelik kapılarda güvenlik olgusunun ön planda olduğunu vurguladı. Aksaray’da çelik kapı sektöründe üretim yapan..

‘Çelik kapı üretiminde yeniliklerin takipçisiyiz’
banner

Çelik kapı sektöründe değişen teknolojinin birçok farklı olanak sunduğunu ifade eden çelik kapı ustası Mehmet Tekocak, çelik kapılarda güvenlik olgusunun ön planda olduğunu vurguladı.

Aksaray’da çelik kapı sektöründe üretim yapan tek firma olduklarına belirten Tekocak, “Ürettiğimiz çelik kapılar TSE damgalı ve ebatları eni 1 metre boyu 2 metre kasa kalınlığı ise 25 santim olur. Yani yapılan inşaatlarda müteahhitler bu şekilde bir pay bırakır. Bizim her sezon modellerimiz değişir. İnşaat sahipleri müşterilerine daha estetik daha sağlam çelik kapılar sunabilmeleri adına. Her sezon raflarımızda ki çeşitlerimiz baştan aşağı yenilenir. Şu an normal bir çelik kapı fiyatı 8 bin liradan başlıyor ve yapımında kullanılan malzemelerin sağlamlığına ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda 30 bin liraya kadar yükselebiliyor” dedi.

Şehirde ki çelik kapı üretimi yapan tek firma olduklarını vurgulayan Tekocak, “Yaklaşık 23 yıldır Aksaray’da çelik kapı üretimi yapıyoruz organize sanayi bölgesinde. Fabrikada 33, montajda 9 olmak üzere 42 kişiye istihdam sağlayan bir işletmeyiz. Yıllık 2 bin adet çelik kapı üretimi yapıyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası