banner
Asayiş

Çeşitli suçlardan aranan 214 şahıs yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı kasım ayında çeşitli suçlardan aranan 214 şahsın yakalanarak adli makamlara sevk edildiğini bildirdi. Ekipler, yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını..

Çeşitli suçlardan aranan 214 şahıs yakalandı
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı kasım ayında çeşitli suçlardan aranan 214 şahsın yakalanarak adli makamlara sevk edildiğini bildirdi. Ekipler, yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda çeşitli suçlardan aranan 214 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası