banner
Gündem

Çıtak; ‘Sevgi ektik, muhabbet biçiyoruz’

‘Esnaflarımız ile içten kucaklaştık’ diyen Çıtak, adım attıkları her işletmede yoğun bir ilgi ile karşılandıklarını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Galericiler Sitesi ile Sebze..

Çıtak; ‘Sevgi ektik, muhabbet biçiyoruz’
banner

‘Esnaflarımız ile içten kucaklaştık’ diyen Çıtak, adım attıkları her işletmede yoğun bir ilgi ile karşılandıklarını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Galericiler Sitesi ile Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti.

Galerici ve hal esnafının talep ve beklentilerini dinleyen, yapacakları çalışmaları anlatan Çıtak; “Sevgi ektik, muhabbet biçiyoruz. Her uzattığımız elde bu samimiyeti hissediyoruz. Aksaray MHP’nin hizmet kadrolarını yürekten kucaklıyor.  Biz şehrimizin tüm sorunlarına, esnaflarımızın faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde yaşadıkları sıkıntılara hâkimiz. Çözüm olmak için geliyoruz. Biz Aksaray’a dair plan ve projelerimizi anlatıyoruz. Halkımız da zerre tereddüt yok. Temas ettiğimiz her hemşehrimizde büyük bir inanç, destek ve kararlılık görüyoruz. 31 Mart’ta Aksaray’da 3 hilalin hizmet sancağını zirveye dikeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası