banner
Gündem

Çocuklar aileleri ile birlikte eğlenecek

Aksaray Belediyesinin ev sahipliliğinde 2 gün boyunca sürecek aile şenliği başlıyor. Şenlikte birbirinden güzel geleneksel oyunlar, aile oyunları, masal etkinliği, yarışma ve tiyatro etkinlikleri gerçekleşecek. TOKİ Genç Osman Parkı içinde..

Çocuklar aileleri ile  birlikte eğlenecek
banner

Aksaray Belediyesinin ev sahipliliğinde 2 gün boyunca sürecek aile şenliği başlıyor. Şenlikte birbirinden güzel geleneksel oyunlar, aile oyunları, masal etkinliği, yarışma ve tiyatro etkinlikleri gerçekleşecek. TOKİ Genç Osman Parkı içinde 1- 2 Eylül tarihlerinde saat 18.30’da başlayacak ‘Meddah Osman Ağa ile Aile Şenliği’ adlı etkinlikte bir her güne özel tiyatro bir masal gösterisi gerçekleşecek. Meddah Osman Ağa’nın renk katacağı şenlikte çocuklar aileleri ile çok güzel vakit geçirecek.  Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocuk şenliğe herkesi davet ederken “Çocuklarımızı özellikle aileleri ile bekliyorum. Şenliğimizde çocuklarımız aileleri ile birlikte eğlenecek” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası